Mjuk pepparkaka


Jag har också bakat en mjuk pepparkaka idag! Det är 56-kilos recept, och det hittar ni HÄR! Till min mjuka pepparkaka äter jag lite rårörda lingon och en klick grädde! Mums!
Så här gör man:
Så här gör man:
1 kaka
4 ägg
200 g philadelphiaost
125 g smör
2,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosnötmjöl
0,5 dl bakepro (kan ev ersättas med 1-2 msk fiberhusk)
2 tsk bakpulver
2 msk pepparkakskryddor
0,5 dl sukrin + knivsudd stevia
Sätt ugnen på 175 g
Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret. Vispa ner smör och philadelphiaost. Blanda de torra ingredienserna och rör ner. Smöra en sockerkaksform och ”bröa” med kokosflingor. Grädda mitt i ugnen i 35 minuter.
Kommentarer
Trackback