Nu fär ma!

 
 
Godmorgon på er! Här på Kaptensgatan sover vi så mycket så man får problem med nacken och axlarna, haha! Har väldigt ont och det leder till huvudvärk, men förhoppningsvis så går det över :)

Idag bär det av till min "hemby" Strömsund. Inget jag ser fram emot, jag är klar där och får bara ont i magen av att vara där, men det ska bli kul att träffa moster Marion och förhoppningsvis kusin Marlene med lilla bäbisen Louise som jag fortfarande inte har träffat.

Frukosten är avklarad och nu ska det bara duschas och packas lite sen fär ma! Vi hörs imorgon igen, mina fina!

Pannkakor med rabarbercurd

 
 

Jag har inte ledsnat... ännu! Pannkakor i love you! Så gott, så enkelt och så snabbt!

Idag blev det pannkakor med smak av English Toffee och till det vispad grädde och Kostologiks rabarbercurd som jag gjorde igår! Bara curden blev jättesur enligt min smak - men tillsammans med något annat blev den jättegod! Syrligt tillsammans med något sött & "mildt" blir ju alltid en hit! Till pannkakor med gärdde passade det jättebra!

Nu står det ett gäng pannacotta i kylen, som såklart ska ätas med rabarbercurden ikväll! Mums! Jag vet redan att det kommer bli gudomligt gott!!!


Röd och svettig!

 

Hujedamig vad jag svettas,
och vad röd hela jag är! Ändå var det inte kämpigt att springa, men tog i det gjorde jag ;) Är riktigt nöjd - det blev 4,12 kilometer på 30 minuter precis! Hurra hurra!

Nu ska jag springa på 30 minuter i två veckor till, sen ska jag försöka mig på  att springa på 5 kilometer, och framöver fokusera på sträcka istället för tid. LCHF-loppet börjar närma sig, hörrni! Igår kikade jag och min kusin Marina på flyg / tåg ner till Stockholm, så en anmälan är väldigt väldigt nära ;)

Löpning

 


Har precis skjutsat kusinen till flygplatsen,
och är nu på väg att släpa ut mig själv på lite löpning, haha... Det går seeegt, men kläderna är på i alla fall! :D Ett steg i rätt riktning!


Pannkakor med smak av english toffee

 

Oj oj oj vad gott detta blev till en lite tidig lunch! :) Jag droppade i några droppar Sweet Drops med smak av English Toffee i min pannkakssmet idag. Behöver jag skriva att det blev gudomligt? Nä, tänkte väll det!

Idag åt jag mina pannkakor utan tillbehör - lika gott det :) Nästa gång vill jag ha vispad grädde och hallon till mina English Toffee-pannkakor. Kommer att bli så jädrans gott!

Sweet drops finns i flera olika smaker och går att köpa på LCHFklubben! Klicka in er på shopen, eller traska iväg till någon av de två butikerna i Stockholm, vet jag!

Själv så har jag smakerna English Toffee och Berry hemma. Båda lika goda att smaksätta med!


Bunkrar LCHFklubbens egna brödmix!

 

Haha, japp, jag passade på att klicka hem 4 paket med LCHFklubbens egna brödmix i helgen - med halva priset och 50 kronor rabatt i och med midsommar var  det ett måste! :) Nu har jag så jag klarar mig ett bra tag framöver ;)

Har ni inte testat LCHFklubbens egna bröd? Gör det! Det är jättegott och väldigt brödigt jämtemot andra LCHF-bröd som ofta blir väldigt svampiga och "blöta". Det är dessutom grymt lätt att göra - sätt på ugnen, blanda den torra mixen med vatten och häll upp i formen som följer med. In i ugnen i 55 minuter och  voila!

Detta är precis som "vanligt" bröd, och SUUUUPERGOTT att rosta!

Att förpackningen dessutom är så fin är inte heller fy skam! Lådorna gör sig jättebra i mitt nymålade skåp med glasdörrar som vi har ställt i köket - det är nästan samma turkosa färg invändigt som LCHFklubben har på sina brödmixar ;)

Klicka hem brödmixen HÄR, och kom ihåg, att är du medlem på LCHFklubben så blir det billigare att handla LCHFklubbens shop!


30 minuter löpning

 
 
Jag är riiiktigt nöjd med mig själv just nu!På schemat på min Get Runnin-app stod det 28 minuter löpning - jag gav mig fan på att jag skulle klara 30 - vilket jag också gjorde :) 5 minuter ökning från i förrgår! Det blev 3,76 kilometer på dessa 30 minuter.

Men mina ben... Oj, oj... Mina vader / anklar gör ont. Från att jag började springa tills att jag avslutade 30 minuter senare. Det gör ont ont ont, men idag bet jag ihop och nötte på ändå, haha! Det gick inte for ALLS. Jag låg på 8 km/h i genomsnitt idag, men det känns okej ändå :) Jag sprang ju för fan i 30 minuter! Va duktig jag är!

Dagen!

Vilken bra dag det har varit! Jag tog mig faktiskt upp klockan 6 imorse och gick en 45 minuter lång PW. Skönt! Imorgon ska jag löpträna! 28 minuter, here I come! :)

Jag är dock fortfarande väldigt trött på eftermiddagarna, vilket är jättejobbigt, haha! Idag somnade jag efter att ha lyssnat på Sommar i P1 och sov en timme. Ännu tröttare och segare när jag väl vaknade...

Har dividerat lite fram och tillbaks här hemma och funderat på om det är något som skulle kunna saknas i kosten? Är det några vitaminer som jag får i mig för lite av? C-vitamin? Järn? Eller är det helt enkelt bara ett bakslag från träning tidigt på morgonen i kombination med periodisk fasta?

Jag vill inte vara så trött varje dag..


Att det ska vara så svårt!

Jag hade lovat mig själv att bli medlemoch börja träna på Friskis & Svettis den 1a april. Det hände aldrig.

Jag vet verkligen inte vad det är som tar emot så mycket?! Det är ju bara att åka dit, bli medlem och börja träna! Tänk vad kul med vikter och maskiner, pass och att verkligen få svettas. Men jag tar mig inte dit.

I helgen har jag varit så sjukt peppad och känt att fan vad kul! På måndag åker jag dit och sätter igång! Men idag - nä. Jag vill inte. Träna bland människor, ny miljö som jag inte alls känner mig bekväm i. Bortförklaringar och skit, jag vet, för bara man börjar och kommer igång så kommer det ju att bli vardag tillslut. Men jag tar mig inte dit.

Jag skulle behöva någon att "börja" med, haha. Så att jag kan komma igång och slipper allt nytt själv. Någon i Östersundstrakten som vill börja träna på Friskis & Svettis på Frösön, eller som redan tränar som skulle vilja sällskapa och hjälpa mig att "börja"?

Det är svårt själv! Just nu känns det bara ångestfyllt att börja träna "på riktigt".


På G igen!

 
 
Äntligen lyckades jag ta mig ut på lite löpträning igen. Och jag erkänner, det var jättejobbigt efter nästan 2 veckor med bara någon liten PW då och då. Planen var 25 minuter löpning, men mina ben orkade inte riktigt med så det blev några små promenadpauser lite här och där. Sammanlagt blev det ca 20 minuter effektiv löpning. Nöjd ändå! :)

Väl hemma blev det en omgång squats (25x4) och armhävningar (17x4)! Kommande vecka lovar jag mig själv att inte vara en slacker, haha, nya tag och upp på morgonen för PW's och löpträning! Heja heja!

Midsommarlunch

 

Glad midsommar på er alla!
Jag tillbringar min midsommar hemma (haha, har egentligen aldrig riktigt firat midsommar om jag ska vara ärlig!), men det är fint ändå! :)

Till lunch blev det lite plock - mammas jättegoda sillröra, toppat med brynt smör (MUMS!), lite chevré, ägg med grädd-och kvaiarröra, rökt lax med pepparrotsvisp och apelsingravad regnbågsfilé med egengjord gravlaxsås (som faktiskt blev fantastiskt god sötad med sötströ istället för socker ;) - det var bara dillen som fattades!)

Hoppas ni får äta mycket gott ikväll! Själv har jag precis rört ihop ett kryddsmör med smak av vitlök och chili, som ska ätas till en saftig bit enrecote!

Kram på er!


En ta-det-lugnt-vecka

Idag är det bättre! Jag är fortfarande jättetrött, men mår överlag fint! Det är mycket på jobbet med korta deadlines på illustrationsuppdragen (fick texten i förmiddags och illustrationen ska vara klar imorgon... *svettas och får panik* haha ;))

I alla fall så har jag bestämt att denna vecka är en vecka fri från träning. Jag har ingen ork just nu och vill "vila lite från det", om ni förstår vad jag menar? :) Jag vill samla energi till att vilja istället för att tvinga mig själv.

Men självklart kommer det bli träning om jag känner för det! Jag vill bara sätta denna vecka som "fri" så att jag inte får dåligt samvete om träningen uteblir, haha!


Under 70!

Jag är äntligen under 70 kilo! :) WOW, eller hur?! Är så stolt över mig själv! Jag ska nu försöka att lägga vitkminskningen på hyllan ett litet litet tag, njuta över min tillvaro, och senare satsa stenhårt på att nå nästa delmål som är 65 kilo. Jag ser fram emot det!

Jag vill, under sommaren, inte behöva ställa mig på vågen varannan vecka och hoppas på att vågen visar minus. Jag vill andas lite, må gott och bara vara helt enkelt :)

Nu ska jag istället gå in för att äta och träna så att jag håller vikten.


Pannkakor!

 


Åh vad jag är glad att jag äter enligt LCHF. Det är så fantastiskt att man kan äta så mycket gott, må så jädrans bra och samtidigt gå ner i vikt :) Just gotta love LCHF! ♥

Jag utgick från Bakasockerfritt's recept när jag gjorde dessa - överlägset bästa pannkaksreceptet när det kommer till LCHF. Och, ja, jag har testar en hel del ;) Detta är EXAKT som pannkaka. Tunna och svingoda!

Recept för 2 personer

4ägg
2dl grädde
4msk mandelmjöl
3tsk kokosmjöl
3tsk fiberhusk
1,5 tsk bakpulver
Sötning (jag använder Sötströ!)
Salt

Vispa ihop alla ingredienser, hetta en stekpanna och stek med ett tunt lager smet i smör.
Servera med det du gillar! Idag hade jag smör och sötströ (bästa! älskade det när vi åt pannkakor som inte var LCHF också!). Annars så är det ju fantastiskt gott med hallon och grädde med :)


Man ska inte vara för hård mot sig själv

Och med det menar jag i tankegångarna. Det blev ingen löpning igår. Det blev ingen löpning idag. Torsdagens "vila" är farlig. Den sätter mig i en dålig vana som jag bara bygger på. Men jag måste ändå tänka att jag inte får vara för hård mot mig själv. Det är OKEJ om jag inte tränar någon.

Det är det här jag är och har varit lite rädd för innan - att jag ska börja må dåligt för att jag någon gång någon vecka inte tränar. Få dåligt samvete och tänka att "fan vad dålig jag är".

Jag kan bli väldigt nedstämd när jag ibland börjar tänka att "Fan, jag måste äta så här och träna i resten av mitt liv annars blir jag tjock igen". Ja, jag tänker så ibland, och det har varit mycket så senaste tiden. Jag trivs ju grymt bra med LCHF och fattar egentligen inte vad problemet är, för jag vill ju inte äta potatis och pasta och ris och mackor, haha. Det är ju inte svårt med LCHF. Det är ju bara kul och gott!

Ja måste börja tänka att det faktiskt inte gör någonting om jag inte tränar fyra dagar den där veckan, och att det faktiskt inte gör någonting om kolhydraterna helt plötsligt hamnar på 30 nån dag. Det är OKEJ. Jag kommer inte svälla upp till en flodhäst bara för det.

Jag får istället tänka att

  • Fyfan vad bra jag är som har tappat nästan 20 kilo hittills.
  • Fyfan vad duktig jag är som vågade mig in i en ny livsstil och har kört på den i över ett halvår nu.
  • Jävlar vad härligt att jag idag tränar mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv,
  • och fy fan vad bra jag är som idag kan springa nästan 4 kilometer utan att stanna. För 4 månader sen hade jag aldrig sprungit som träning i hela mitt liv!

 Om jag ställer mitt liv idag mot hur mitt liv såg ut för 6 månader sen så är det som natt och dag. Jag har varit fantastiskt duktig och ska fortsätta vara det, men jag måste tillåta mig själv att det är okej att inte nå upp till mina egna förväntningar av mig själv. För världen går inte under, och jag går inte under!


Mina födelsedagspresenter

 



Åh jag blir så less på mig själv
när jag glömmer. Jag har otroligt dåligt minne, haha, och i morse insåg jag att jag hade glömt att blogga igår! Ingen skada sked, men men ;)

Jag ville i alla fall visa er vad jag fick i födelsedagspresent! Denna fantastiska jacka fick jag av min mamma. Ser ni att den är i samma stuk som mina älsklingsträningsbyxor? ;)

Märket är Björn Borg och den är SÅÅÅÅ skön! Det är som att inte ha på sig någonting alls, men ändå skyddar den fantastiskt bra mot blåst, står emot vatten samtidigt som den transporterar bort svett och andas :) Älskar den! Ni kan ju bara tänka er hur snyggt jag matchar när jag är ute och löptränar om mornarna, haha!

Vill ni klicka hem eran egen så kan ni göra det här!

 

Jag fick också Katrins nya LCHF-kokbok "LCHF för alla i familjen" av min lillasyster! Verkligen uppskattat då det just nu är min stora favoritbok när det kommer till matlagning :D


Min dag

 

Hej på er! Hoppas att eran dag har varit bra :)

Idag på morgonkvisten var mitt andra löpträningspass för denna vecka - med 15 minuter PW som uppvärmning, 25 minuter löpning och 10 minuter PW som avslut. Det gick lite tyngre att springa idag - tungt med kondis och andning, men relativt pigga ben :D

Väl hemma blev det träning av armar (17x4 armhävningar, 20x4 dips och 30x4 tricepsextensions!).

Det var imorse innan jobbet! Nu är jag hemma, har ätit middag och väldigt väldigt trött, haha! Längtar till sängen - och imorgon har jag en välförtjänt vilodag från löpning och PW :) Det ska bli skönt!!!

Och på fredag är det vägning igen, hörrni! Jag är nervös. Nervös för jag kanske kanske kanske är under 70! Oj oj!

Tack Katrin!

 

 

Jag vill tacka Katrin Zytomierska för en FANTASTISKT bra LCHF-kokbok! Allt ser så inbjudande och gott ut. Med enkla recept som man verkligen vill laga! Jag brukar ha svårt för kokböcker just av anledningen att mycket ser "okej" ut, men det finns inte mycket man faktiskt kan tänka sig att testa. Men inte denna! I stort sett allt i boken ser jag fram emot att testa på :)

Hittills har vi ätit tre rätter ut Katrins nya bok - och fler blir det så klart!!! :) Det vi har ätit hittills är detta:

 


Sparrissoppa med krispiga parmachips
(vi använde vit sparris istället för grön, dock!) ååååååååååh jag dör så gott det var!

 

Kycklingcarbonara (vi hade blomkålsris som tillbehör istället för nudlar)

 

Tom Kah Gai (soppa med bla. kyckling, champinjoner, chili, kokosgrädde)

Ikväll testar vi på de Italienska köttbullarna i tomatsås och SOM JAG SER FRAM EMOT DET! Alla rätterna här ovan har verkligen varit SUVERÄNA, tycker jag! Absolut tre ny favoriträtter!

Så tusen tack Katrin för en grymt bra bok! Och nej, jag tänker inte lägga ut några recept - jag tycker att ni ska göra er själva en stor tjänst och beställa hem / gå och köpa "LCHF för alla i familjen"! NU! DIREKT! :)


Pannkaka till dagens fastabryt!

 

Till dagens - och veckans sista - fastabryt
blev det pannkaka med grädde och hallon! ÅH så gott det var! Allt som allt 5 kollisar på tallriken - det känns okej! :) Receptet på pannkakorna kommer från Bakasockerfritt.se!

Nu ska jag cykla tillbaks till jobbet! En skiss ska göras och skickas iväg, och hela 80 vykort ska skrivas och postas. Phju!

25 min löpning! HURRA!

 

Idag sprang jag i 25 minuter utan att stanna! Det går framåt! :D Är så fruktansvärt nöjd! Utöver det så blev det 5 minuter PW som uppvärmning och 5 min PW som avslut.

I mitten av passet var det liiite tungt, men jag bet ändå ihop och fortsatte. Ibland måste man ju kämpa lite, haha! De sista 5 minuterna gick super - då flöt det bara på.

Väl hemma avslutade jag med 4x50 sekunder plankan, 20x4 sidlyft och 20x4 reversed crunches. Det är som sagt tight att hinna med innan jobbet sådär - men det går! Det är jätteskönt att träna innan dagen har börjat, tycker jag.


Vilodag = lite ångestdag? (Och lite om kolhydraterna!)

Jag tränar ju inte allt för mycket,kan jag ju börja med att skriva, haha! Jag kör PW's, jag löptränar och jag kör diverse styrketräningar hemma - så mycket tränar jag inte alls! Däremot så är det tillräckligt för mig JUST NU! :) Jag är dock grymt imponerad över er som tar er till gymmet varje dag och bara köttar på! Nån dag ska det bli jag!

Idag har jag en vilodag. Mina benhinnor mår inte så bra och benen måste få vila från både PW och löpning. IDAG. Imorgon ska jag vara back on track igen. Hoppas jag! I alla fall med en PW :)

Men dessa vilodagar, hörrni? När man är igång och har tränat tre-fyra gånger på raken, och sen inte gör något speciellt en dag, då får jag lite ångest. Jag vill ut och springa, trots att benen gör ont. Jag blir nere och irriterad. Är det någon som känner igen det?

Mer irriterad blev jag idag, utöver vilan, att min frukost innehöll hela 10 kolhydrater?! WHAT?! Det är ju i stort sett det jag borde äta på en hel dag! Nu tror jag att det var den turkiska yoghurten som ställde till det - även om det knappt handlade om en deciliter. Jag unnade mig idag då det är ledigt. I framtiden ska jag försöka att undvika det så långt det går, och bara se det som en lyx till frukost.

Jag har svårt att hålla nere kolhydratsintaget. Att ligga under 20 är SUPERSVÅRT JU! Igår hamnade jag på 15 kollisar, och var supernöjd. Idag ligger jag, nu efter lunchen, redan på 15. Det kommer att skjuta i höjden efter middagen, då jag redan har räknat på den och insett att en portion av "Tom Kah Gai" kommer att lämna mig, dock mätt och också nöjd, på hela 15 kollisar. Det är ju skitmycket för bara en portion?!

Det betyder att min dag kommer att sluta på 30 kolhydrater. WAY TOO MUCH!

MVH En less Sofie


Hittills!

 Idag jobbar jag hemifrån! Det fina med att jobba som illustratör - jag kan göra det vart som helst, bara jag har en dator så att jag kan färglägga och kanske maila! Idag på förmiddagen har jag textat och lagt in i illustrationer, därav toaletttexten, haha ;)

Trotts lite onda ben (fram på smalbenet, precis ovan fötterna) så tog jag mig ut och sprang i spöregnet imorse. Skönt! Det var lite tungt dock, tungt och motigt i kroppen, men det gick :) 10 minuter i två omgångar med 3 minuter promenad mitti.

Jag är stolt över 3 kilometer löpning
på 20 minuter. Det skulle typ betyda 6 kilometer på ca 40-50 minuter. Helt okej, eller hur? :)


Sofies jordgubbstårta!

 
 

Ja, ni! Efter flera veckors planering och justeringar av recept och beslut hit och dit så blev tårtan klar igår! Hurra! Och vet ni, den blev helt jävla fantastisk! Jag skulle säga att den blev PRECIS, EXAKT som en helt "vanlig" jordgubbstårta :) Så saftig och god!

Förbered er på en bildbomb - och självklart receptet, för här kommer det! Skulle ni göra tårtan (vilket jag såklart tycker att ni ska!) så får ni väldigt gärna länka till mig här på bloggen, eller tagga / länka "komigensofie" på instagram!

(De länkade ingredienserna i receptet tar er till respektive sak i LCHFklubbens shop!)

 

Vi börjar med vaniljkrämen / krämerna! Dessa gjorde jag två dagar innan jag satte ihop tårtan, då det är gelatin i dom för att få den rätta, krämiga och inte allt för lösa konsistensen. Dom behöver minst 4-5 timmar på sig i kylen för att stelna, så man kan ju självklart göra dom på morgonen samma dag man ska sätta ihop tårtan!

Antingen gör du båda krämerna och har på tårtan - eller så gör du dubbel sats av en! Ju mer vaniljkräm på en jordgubbstårta desto mer fantastisk blir den ;) Vill du ha mindre kräm - gör bara en!

Vaniljkräm #1 - är lite syrligare, med lite mer "schwung" i!
-250g kesella
-1 dl vispgrädde
-1 tsk vaniljpulver
-0,5 dl sötning (Sötströ eller SukrinMelis)
-2 äggulor
-1,5 gelatinblad

Lägg gelatinet i blöt. Vispa grädden. Vispa ihop äggulorna med sötningen, och blanda sen ner kesellan och vaniljpulvret. Blanda grädden med kesellablandningen. Häll allt i en kastrull och värm försiktigt. Det får inte börja koka! I med gelatinet och rör om så att det löses upp. Häll upp krämen i en skål och låt stå i kylen. Rör om i krämen då och då.

Vaniljkräm #2 - mjukare i smaken!
-3 dl grädde
-1 tsk vaniljpulver
-4 äggulor
-1-2 msk sötning (Sötströ eller SukrinMelis)
-1,5 gelatinblad

Lägg gelatinet i blöt. Häll 1 dl grädde i en kastrull tillsammans med vaniljpulvret och låt koka upp under omrörning. Låt det sedan svalna lite. Vispa äggen och blanda med den uppkokta grädden. Låt sjuda på låg värme tills att det tjocknar. Ta av kastrullen och tillsätt gelatinet. Låt svalna lite, och vispa resten av grädden som du sedan rör ner i det andra! Häll krämen i en skål och ställ in i kylen. Här ska det också röras om då och då!

 

Nästa grej på schemat blev att göra en "sockerkaka". Mest nervöst! Som jag skrev innan vill jag inte ha en för "kompakt" kaka får då tycker jag tårtan blir äcklig. Denna kaka blev PERFEKT! Jag skar upp den i 3 lager som blev lagom tunna - och jag tycker att dessa är så nära en vanlig sockerkaka man bara kan komma!

-150 gram smör
-5 ägg
-1,5 dl sötning (Sötströ eller SukrinMelis)
-Saften från 1 citron
-1 dl grädde
-1 dl mandelmjöl
-1 dl kokosmjöl
-0,5 dl pofiber
-1 msk fiberhusk
-2 tsk bakpulver
-1 tsk vaniljpulver

Sätt ungen på 175 grader.
Smält smöret. Vispa ägg och sötning hårt (10-15 minuter!). Blanda i smöret, grädden och citronsaften. Blanda alla torra ingredienser och rör sen ner i blandningen försiktigt.
Häll smeten i en smörad sockerkaksform. Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.

Låt svalna och skär sedan upp kakan i tre lager.

 
 

Jag gör min tårta kvällen innan "kalasdagen" :) Då hinner den "gosa ihop sig" i kylen under natten och blir sååå saftig och god!

Till tårtfyllning:
-de två olika vaniljkrämerna
-1,5 paket frusna (och såklart upptinade!) hallon som mosas
-ett gäng färska jordgubbar, som dom också mosas

 

På första lagret kaka så brer jag på de två vaniljkrämerna - som jag skrev innan: Ju mer desto bättre! ;)

 

Lägg på det andra lagret kaka och fördela först de mosade hallonen, och över det de mosade jordgubbarna! Det här lagret är det bästa! Efter en dag i kylen så har saften från jordgubbarna och hallonen smugit sig ner igenom kaklagret och gjort den så saftig! MUMS! :)

 
 

Dags för dekorering!
-Så mycket grädde du vill ha! Jag Vispade nog upp 7-8 dl, haha!
-En massa jordgubbar, såklart!

 
 
 
 
Klart! Vilken succé den blev. Jag blev faktiskt väldigt, VÄLDIGT glatt överraskad över hur god den blev. EXAKT som en vanlig jordgubbstårta :) Min lillasyster gillade den också väldigt mycket, trotts att hon var väldigt skeptisk från början. Att hon gillade den så mycket var det bästa betyget jag kunde få :)
 

Födelsedagsfrukost!





Idag är det min födelsedag, tjoho! 23 år gammal nu! :) Min födelsedagsfrukost fick se ut så här! Yoghurt med färska jordgubbar, kokos (måste lägga en ny beställning på LCHFklubbens kokoschips snart! Saknar dom!) och pumpakärnor!

Till det, en Vitamin Well med smak av Persika & Mango, samt en skiva av LCHFklubbens egna bröd, med kaviar och ägg på! MUMS!

Just nu står en plåt med mitt fröknäcke i ugnen, och snart sätter jag igång med att dekorera min tårta! Däremellan ska det städas och handlas, inför mammas hemkomst från Turkiet ikväll :)


Hurra hurra!

Egentligen ska jag ju inte väga mig förrns nästa vecka, men jag kände att jag i alla fall ville se. Jag önskade ju ha gått ner till 70 lagom till idag, 1a juni! Hurra! Nästan 1 kilo på en vecka är så jävla bra i mina ögon! :D

Detta har jag periodisk fasta att tacka för! Ännu en vecka avklarad, och det känns grymt! PF går verkligen som på räls nu när man kan det och verkligen har kommit in i det. Nu pausar jag idag och imorgon och kör igång igen på måndag! :)

2 veckor till och jag är nog under 70. Det känns overkligt!





RSS 2.0