Kycklingburgare med currymajonnäs



Fina Kamilla tipsade mig om sitt recept på kycklingburgare för ett tag sen, och idag var det dags att testa på (fast med lite modifikationer!)! Det blev SUPERGOTT och jag föredrar faktiskt kycklingburgare framför vanliga burgare Mycket godare! Till burgarna åt vi cheddarost, stekt bacon (närproducerat, såklart!), sallad, gurka och rödlök och en FANTASTISKT god majonnäs med smak av curry!

Så här gjorde jag burgarna:

600g kycklingfärs
2 ägg
0,75 dl grädde
1 dl riven ost
En skvätt kycklingbuljong
Salt & peppar

Jag lade bara allt i en bunke och knådade ihop, haha! Det blir en ganska lös smet, men det blir perfekta burgare ändå

Jag brynde dom på båda sidor i en stekpanna och lade dom sedan i en ugnsfast form, sen fick dom bli klar i ugnen på ca 200 grader i kanske en kvart!
Självklart så kan man steka dom färdiga också!



Jag gjorde ju dessutom en SUPERGOD currymajonnäs, som passade jättebra till burgarna, och den gör man så här:

1 ägg
2dl neutral rapsolja
1tsk dijonsenap
1tsk vitvinsvinäger
1tsk sambal oelek
1msk citronjuice
salt & peppar
2tsk curry

Lägg alla ingredienser förutom curryn i en hög tillbringare. Sätt ner en stavmixer och kör den tills att allt har gått ihop sig till en bra majonnäskonsistens – smaksätt då med curryn! Klart!


Kesobröd med valnötter och solroskärnor

 
 

Till brunch blev det ett gott nybakat bröd! Det är 56kilo’s berömda kesobröd, och det är första gången jag testar att baka det! SÅ JÄVLA GOTT! Har ni inte redan testat, så GÖR DET FORT! Det var dessutom väldigt lättlagat!

Blev jättefast och VÄLDIGT brödigt, haha. Jag rostade mitt innan jag åt det – mums!

Receptet från 56kilos blogg:

Det blir ca 4-8 portionsbitar
91 kcal, 5 gram protein, 1 gram kolhydrat, 7 gram fett per bit om den delas i 8 bitar.

3 ägg
1/2 liten burk keso (125 gram)
Knappt 1 dl (5 msk) kokosnötmjöl
1 msk fiberhusk
4 msk kruskakli
3 tsk bakpulver
2 msk deodoriserat smält kokosfett (kan uteslutas)
1 nypa salt

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. Jag delar min i fyra delar (20 x 20 cm). Strö eventuellt vallmofrön på. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Skär sedan i bitar.
Rosta gärna!!

Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor – vilket jag gjorde! Blev en härlig textur i brödet med lite ”krisp”


Idag gick det bra!



Haha, alltså det var ett grymt bra beslut att backa till v. 3 i min ”Get running”-planering.
V. 3 innebär 1 1/2 min löpning, 1 1/2 min promenad, 3 min löpning, 3 min promenad, och detta i två omgångar.

Jag tror att det är uppvärmingen som spelar stor roll för mig och mina knän. De gånger som jag har powerwalkat 30 minuter innan jag börjat med löppasset så har det gått SUVERÄNT bra. Jag har haft mer energi och mer ork i benen, och får inte ett dugg ont – idag var en sån dag! Att jag dessutom kan öka tempot när jag springer 3 minuter är super och gör mig så glad. Idag sprang jag i alla fall fortare än jag powerwalkar – och så har det absolut inte sett ut förut, haha

Jag har insett att de gånger som jag får ont i benen och knäna är när jag värmer upp enligt appens rekommendationer – vilket är ynka 5 min. Jag behöver verkligen 30 min PW för att kroppen ska komma igång och jag ska orka springa. Låter det vettigt???

Idag gick i alla fall SÅ JÄVLA BRA! Jag ska se till att springa v. 3 i i alla fall en-två veckor till och sen kan jag nog börja nosa lite på v.4 med dess 5-minuters löpomgångar!

Jag avslutade med att träna magen hemma – 4×40 sek plankan, 20×4 sidlyft på varje sida, 25×4 situps på pilatesboll och som avslut 15×4 rumplyft för att träna ”nedre delen” av magen.

Nu är jag nöjd!

Färgglatt mini-mini mellanmål!

 


Åh vad jag gillar att äta med ögonen, haha ;) FÄRGERNA PÅ DET HÄR, HÖRRNI?! Det var nog mest på grund av det och SÖTHETEN på de små små ostkuberna som fick mig på fall ;)

Nä men, seriöst!
Perfekta små minimellanmål. Babybelostarna är mina absoluta favvisar, men mjukostarna är helt okej. Vissa smaker är väll inte så goda, men jag tror jag dog lite när jag stoppade ”Stekt lök” i munnen. Så god! De andra favoriterna är ”Champinjon” och ”Skinka”. Gott! Detta ska jag smaska lite på ikväll lagom till Biggest Loser! :)

Jag brukar inte alls vara så mycket för mellanmål
– jag står mig bra på mina tre måltider om dagen, men ibland kan det vara gott att ha något litet att tugga på! Ett härligt alternativ är ju att ta med lite ostkuber och äta på jobbet medans dina arbetskamrater sitter och trycker i sig massvis av socker på fikarasten!

Om löpträningen

Nu ska vi prata lite löpning!

Jag har tagit det lugnt på löpningsfronten ett tag nu. Mina knän klarar det inte? Blir så ledsen över det. Jag vet att det kan bero på flera olika saker.

Sist jag sprang (förra veckan) så såg schemat ut så här för v. 4:
3min löpning, 1 1/2 min promenad, 5min löpning(!!!!!!), 2 1/2 min promenad, och så detta i två omgångar.

Att springa FEM MINUTER i ett streck är och var en svindlande tanke för mig. Det är ju SÅ länge? v. 3 var längsta löpomgången 3 minuter (jag löptränar med hjälp av appen ”Get running”, läs mer HÄR!), och det kändes tillräckligt för mig och mina knän.

Grejen är den att jag ORKAR. Jag orkar jävligt mycket. Min kondition är mycket bättre än vad jag tror. Men mina ben, knän och fötter vill inte.

Jag sprang det där passet med 5 min löpning gånger två. Det GICK men jag var tvungen att avbryta och låta benen återhämta sig litegrann mitti.

Igår bestämde jag mig för attbacka tillbaks” från v.4 till v.3. Jag känner att jag inte ännu klarar av att springa 5 minuter så ska jag ju inte pressa mig själv till att göra det, eller hur? Och igår när jag sprang det där passet med TRE minuters löpning gånger 2 istället, så gick det som en dans! Jag fick inte speciellt ont i ben eller knän, och orkade pusha mig själv lite extra genom att springa lite, lite fortare! Så jag är nöjd

Jag kommer attstanna” och springa på v.3 ett tag nu, och gå vidare till v.4 med 5-minuterslöpning när jag känner mig redo. Det blir bra!

Det är ju självklart bra att alltid försöka pressa sig själv – men när man börjar ”må dåligt” av det (som i mitt fall, ont och får känslan av att jag aaaaaldrig mer vill springa igen) så är det nog vettigast att backa tillbaks ett steg och kanske inse att man inte är redo ÄNNU!


Vad ska jag laga med kokosgrädden??



Hej alla fina kämpar!Jag behöver er hjälp och era tips!

Jag har en burk kokosgrädde ståendes i kylen som jag vill använda till veckan. Jag har ingen som helst aning om vad man KAN göra med denna. Så jag behöver er hjälp. Brukar ni använda er av kokosgrädde – och i så fall till vad, och hur?

Jag skulle kunna tänka mig någon thai-inspirerad / asiatisk maträtt? Eller är jag helt och hållet ute och cyklar då?Dela med er av era fina recept, snälla!

Fröknäcke



Mmmm, frukost! Jag testar alla de sorters brödjag kan komma över just nu. Än så länge ligger ju LCHFklubbens egna brödmixar högst upp på listan över goda LCHF-bröd, haha!

Men detta var ett jättegotthårdbröd”! Super med ägg och lite kaviar – lika super med lite leverpastej och gurka. MUMS!

Så här gör man:

1/2 dl solroskärnor
1/2 dl pumpakärnor
2/3 dl skalade sesamfrön
2/3 dl hela linfrön
1 msk fiberhusk
2 msk pofiber
1/2 dl rapsolja
2 1/2 dl kokande vatten
1/2 tsk salt

Sätt ugnen på 150 grader och blanda samman alla torra ingredienser i en bunke. Koka upp vattnet och blanda med rapsoljan. Häll vätskan över fröblandningen och låt svälla en stund. Häll sedan upp på plåt med bakplåtspapper och sprid ut till en tunn kaka med hjälp av ex. baksidan av en stekspade av metall.

Grädda 45 minuter. Ta ut och markera / skär ut lagom stora bitar. Sänk temperaturen på ugnen till 50 grader och låt knäcket stå och torka ett par timmar, med ugnsluckan på glänt.


Kyckling- och avokadofyllda enchiladas

 
 
 
Idag blev det något väldigt efterlängtat (men bortglömt!) till middag! Det måste vara ÅRATAL sen jag åt detta – kyckling- och avokadofyllda enchiladas, och jag LOVAR fyfan vad gudomligt gott det var!

Så najs att det gick att göra LCHF-vänligt dessutom Smakade PRECIS som vanligt! Ni måste lova att testa laga detta någon dag!!!

Receptet:

8 ägg
250g philadelphiaost
1dl fiberhusk

1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
2 paprikor (gröna!)
2 msk olja
1 grillad kyckling
1tsk spiskummin
1 tsk chilipulver
1 tsk salt
1 krm kayennepeppar
2 avokados
1 lime
1 burk tomatsalsa – het!
2 dl gräddfil
2 dl riven ost

Gör först pastan:
Vispa äggen pösigt och vispa sen i resten. Låt stå och svälla ca 10 minuter, och tryck ut på 2 bakplåtspapper (ska täcka hela!). Blöt fingrarna emmellanåt då smeten är kletig och ganska svårjobbad annars!
Sen skjuts in i ugnen på 150 grader i ca. 10-15 minuter! Låt vila medan du gör resten:

Skala och skiva lök och vitlök. Skölj och tärna paprikorna. Fräs lök och paprika i hälften av oljan ca 5 minuter. Låt vila på ett fat. Fräs kycklingen i resten av oljan några minuter under omrörning. Krydda med spiskummin, chili, salt och kayennepeppar. Skala, kärna ur och tärna avokadosarna. Vänd ner avokado och grönsaksfräs i stekpannan. Halvera och pressa över limesaften.

Fördela sedan allt det go’a stekta på de två ”pastaplattorna” (Det blir två ganska långa rullar – jag skar till dom så att dom skulle få plats i våran ugnsform!) och rulla ihop. Lägg i en lätt smord ugnsform med skarven neråt!

Blanda sen salsa med gräddfil och häll över rullarna, strö över ost. Gratinera sen mitt i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter. Servera med en härlig sallad!

Vill man utesluta ost och gräddfil för laktosfritt går det hur bra som helst! Bara att servera röran i ”pastabröden” utan att gratinera

Det blir två STORA rullar – för mig räckte det gott och väl med ungefär 1/4 av ena rullen – det blir mycket mat! Vill man göra mindre rullar kan man såklart göra det – bara att dela på pastaplattorna och fördela fyllningen på ex. fyra plattor istället för två!


Vägning v 17

 
 

Idag var det dags för vägning igen! Jag slutar inte förvånas över min kropp – kilona bara rasar av känns det som (eller ja, rasar och rasar – men stadigt neråt går det i alla fall!). Jag kan tänka mig att jag kommer att nå mitt delmål på 70 kilo lagom till min födelsedag 1a juni! (MEN om det inte skulle bli så så gör det inget, såklart :D )

Jag är förvånad (och glad!) över min kropp - för jag äter inte alls så strikt LCHF som jag kanske ÖNSKAR att jag gjorde. Jag äter relativt mycket mumsiga LCHF-efterrätter (och har gjort sen jag började med LCHF), lyxar till det med kaviar och finncrisp lite ibland och dricker ganska stora mängder steviasötade drycker, haha.

När jag nått 70 kilo ska jag lägga om min LCHFkost till det striktare hållet! Det är väll ett fint mål?! :)

Hur går det för er??? Dela gärna med er, så jag har lite att läsa i helgen!

Kram på er!


Rättikagratäng

 

Mums! Till middag idag var det dags att testa på att göra en rättikagratäng. Vilken hit, hörrni! Som potatisgratäng, ju! :)Till den åt vi närproducerat, rökt sidfläsk! Åh så gott!


Receptet på rättikagratängen ser ut så här:

1kg rättika
1 krm salt
2 lit vatten
2 skalade gula lökar
3-5 pressade vitlöksklyftor
3 dl creme fraiche
3 dl vispgrädde
200 gr Philadelphiaost
salt + peppar
3 dl riven ost (jag använde både västerbottenost och parmesan!)

Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva rättikan tunt. Koka upp vatten med salt och lägg i rättikan. Låt koka i ca 20 minuter. Låt sedan rättikan rinna av en stund. Skiva lök och vitlök.
Blanda creme fraiche, grädde och philadelphiaost och krydda med salt och peppar. Varva sedan rättika och lökar i en ugnsfast form. Man kan med fördel varva med creme fraicheblandningen också, så att det riktigt gosar ner sig med rättikan och lökarna, haha :D

In i ugnen i ca 40 minuter. När det är ca 10 minuter kvar, ta ut formen och toppa gratängen med riven ost – in i ugnen igen och ta ut när osten smält och fått färg!

SÅ. JÄDRANS. GÖTT!

 

Vitamin well stevia med smak av persika / mango



ÄNTLIGEN! Igår ställde vi på bilen efter att den har fått vila i sisådär 6 månader! Det betydde att jag kunde ta mig till en annan Statoil än den jag brukar åka för att köpa Vitamin Well Stevia på! VILKET BETYDER NYYY SMAK! Äntligen :)
 
Jag har börjat ledsna lite på Passion/Citrus och Grape/Apelsin som jag har varvat nonstop nu senaste veckorna, haha! Men denna! ÅÅH absolut överlägset godast hittills!Nu har jag bara Melon kvar att smaka! Kan tänka mig att även den är lika gudomlig som Persika/Mango

Rimmat sidfläsk med smörstekt rödkål



Idag blev det min absoluta favoriträtt till middag!
(I alla fall till vardags!)Rimmat sidfläsk, (ugn 175 grader, skär skåror i svålen, salta lite, peppra och på med lite grillkrydda, lägg i ugnsfast form, häll i ca 1dl vatten och låt stå i ugnen, 1h per 1 kilo kött!) i ugn som serveras med smörstekt rödkål. ÅH. SÅ. GOTT! Och dessutom SÅ enkelt!
 

Migrändag



Haha, så här har jag sett ut hela dagen idag – som en jävla rugguggla
Nä, men dagen har inte varit så värst bra heller, så det är ok för mig att se ut som ovan, tycker jag! Dagen började bra för jag tog mig faktiskt ut på något som jag FÖRST tänkte som en powerwalk, men som efter halva promenaden övergick till att faktiskt löpträna också, så det kändes grymt!
 
Dock så får jag / har jag väldigt, väldigt ont i knäna / nedanför knäna när jag springer. Någon som har tips, eller vet vad det beror på?  Springer på grusväg, springer nästan lika sakta som jag går (hehe), så det går inte alls fort. Det längsta jag springer är 3 minuter. VARFÖR gör det så ont?
 
Väl hemma slog migränen till. Jag hatar hatar haaatar det. Jag får inte alls migrän ofta – max två gånger i halvåret. Det börjar med att det som ”flimmrar” i ögonvrån, sen kan jag inte prata (haha, det är sant! Försökte att säga en kort enkel mening till mamma, men orden kommer inte alls ut rätt, skitknepigt!), det börjar domna bort i höger hand, och sen i munnen(!). Det har var vid klockan 10, så det vara bara rakt i sängen igen för att sova bort migränen. Det är verkligen det enda som funkar! Sov till 14 och mådde ok, som tur var Tycker det är schysst av kroppen att ge mig alla dom där signalerna dock – jag vet ju vad som komma skall!
 
Det var däremot helt fel dag att få migrän på då jag har SKITMYCKET jobb (som ni redan vet!). Så där var en halv dag bortkastad. Jävla jävla migrän!
 
Nu sitter jag här och hetsjobbar
 
Hoppas eran dag har varit fin i alla fall! Jag har bestämt att kommande vecka ska bli GRYM och jag ska powerwalka VARJE dag! Så det så. Jag har varit på tok för slapp senaste tiden!

Kram på er!


LCHFklubbens pizzamix

 
 

Mmm, till middag idag så gjorde jag pizza
LCHFklubbens egna pizzamix! Den blev HUR GOD SOM HELST! Som jag jämt tjatar på om så tycker jag att pizzabottnar á la LCHF-style ofta blir svampaktiga och smakar mycket ägg… Men inte denna!

Dessutom så enkel att göra – bara att hälla blandningen i en bunke, tillsätta 3dl vatten, kavla ut & nagga – och sen in i ugnen!

Rekommenderar den verkligen! Ett sjukt bra alternativ om man har en stressig dag hemma och inte orkar laga nått avancerat som tar lång tid. Bara att slänga ihop mixen, grädda, på med lite grejer man har hemma i kylen, in i ugnen igen, och voila! Du har dig en kanonmiddag, som räcker i flera dagar, då pizzamixen täcker en hel ugnsplåt. haha! :)

Kom ihåg att medlemmar på LCHFklubben
dessutom köper mixen (och allt annat för den delen!) till rabatterat pris i LCHFklubbens shop!

Insikt

 

Här kommer en tröttisbild
på mig från tidigare idag! Lite vila mellan alla teckningar som ska ritas!

De senaste dagarna har jag verkligen märkt skillnad på mitt utseende (ansiktet!)– det märks att jag har tappat några kilon! Mitt ansikte har blivit så slankt, om man kan säga så? Haha, jag blir faktiskt lite faschinerad när jag ser mig själv i spegeln, och tycker att jag är FIN. Det var länge länge lääängesen jag tyckte att jag var fin

Det är en ganska härlig känsla när man faktiskt inser det tillslut!
 

Linfröbröd

 

Förra helgen bakade ju jag ett linfröbröd
som jag glömt att visa er! Det blev VÄLDIGT gott (mums med smör och ost, eller lite kaviar och ägg!), men lite svårt att hantera när det var färdigbakat, haha! Aningen för smuligt och liksom föll isär väldigt lätt!

Så här ser receptet ut i alla fall, om någon blir sugen på att testa! (Receptet kommer från Expressens specialtidning ”Vår med LCHF”!):

1dl hasselnötter
1dl mandlar
3dl linfrön
1dl sesamfrön
25g pofiber
25g kokosflingor
2tsk bakpulver
1tsk kardemumma
1tsk ingefära
1dl kokosfett
1dl grädde
250g keso
6 ägg

Mal hasselnötter och madlar till mjöl i en matberedare. Blanda sedan tillsammans med linfrö, sesamfrön, pofiber, kokos, bakpulver, kardemumma och ingefäran.
Blanda sen i smält kokosfett, grädde, keso och ägg. Klä en avlång brödform med bakplåtspapper och häll i smeten.

Grädda i 80 minuter på 175 grader. Ta sen ur brödet ur formen och låt svalna. Skär i skivor och frys in!



 

Hihi, man ska ju mala nötterna till mjöl – kul, tycker jag, och av bara 1dl hela nötter blir det en hel del mjöl! Enligt receptet skulle man mala i matberedare, men nått sånt fancy finns inte här hemma. Däremot finns min mormors gamla mandelkvarn – och den funkade ypperligt Så här ser det ut! Haha, visst är den söt?!


Biffar med pepparrotscoleslaw

 
 
Lunchen idag blev biffar med pepparrotscoleslaw! Jättegott, och ett fint sätt att variera coleslawen på! Gillar när det är lite schwung i maten, haha ;)
 
Idag tar jag det lugnt från träning. Jag har dödsmycket som ska ritas, scannas in i datorn och sen färgläggas, färdigställas. Lite tråkigt med illustrationsjobb till diverse tidningar – dom illustrationerna som jag jobbar på nu kommer inte att bli publicerade förrän slutet av juni / början av juli! Men den som väntar på nått gott…!

Dunderförkylningen är på G

 

Haha, idag ser jag ut så här! Snyggt, va? ;)
Det är inget allvarligt – jag har precis tagit om en piercing i kinden som krånglar, och nu ska jag få bukt med den återkommande infektionen en gång för alla! Den som vill läsa mer kan göra det här! (Och ett råd från en vis kvinna (jag!): SKAFFA ALDRIG CHEEKPIERCINGAR!!!!!!!! Det är inte värt allt krångel!)

I alla fall! Jag håller på att bli fruktansvärt förkyld. Jag känner att det är på g – idag har jag varit SÅÅÅÅÅ trött. Totalt övertrött – och när man som jag bara sitter rakt upp och ner på en stol och jobbar och inte ens orkar det, ja, då vet man att dunderförkylningen är på ingång.

Att jag sen har ett BAMSESTORT illustrationsuppdrag med 3 illustrationer som ska vara klart i början av nästa vecka (vilket betyder jobbhets i helgen…), är inget jag direkt ser fram emot just nu. Jag har ju ingen ork?!

Dricker vitaminer, tar ipren och gurglar saltvatten är vad jag gör. Och stålsätter mig för att rita i många många timmar imorgon. Hua!

Shiratakinudlar

 
 


I paketet från LCHFklubben
 fanns lite nudlar också! Självklart så är dom LCHF-vänliga med bara 3g kollisar per 100 gram!

Fastän att jag inte saknar pasta eller sånt alls så kan det vara lite upplyftande och härligt med nått lite nytt som ”bryter av” de gamla vanliga rätterna man alltid gör! Ska man vara ärlig så smakar ju nudlar inget alls – det är väll mest konsistensen och själva grejen med att man faktiskt kan äta något som ÄR som vanliga nudlar som lockar lite Shiratakinudlarna går ju såklart att klicka hem från LCHFklubbens shop om du blir sugen på att testa själv (vilket jag så klart tycker!). Ni kommer väll ihåg att medlemmar på LCHFklubben kan handla i shoppen för rabatterade priser?!

Vi wokade Coops egna Green Wok Mix (bästa!!!) och kryddade med ingefära, koriander och basilika för att ge den lite schwung, sköljde av nudlarna och lät dom sen stekas lite med woken i slutet. Till det gjorde vi en enkel sås med creme fraiche och lite chilisås. Enkelt och gott!

Man kan ju variera sina rätter i oändlighet med nudlarna också – i en sallad, i en het räksoppa, till köttfärssås!


Celcius jordgubb / kiwi


Hih, nu kalasar jag på den enda celciusdrickan som jag inte har testat. Jag gillar den! Jag gillar den VÄLDIGT mycket!  Av någon konstig anledning så gillar jag dom som inte är kolsyrade mer än de kolsyrade. Dom är fräschare på något konstigt sätt, och jag har mycket lättare för att dricka dom! 

Celcius har ju många smaker, men mina favoriter är denna och den med smak avpersika / mango / grönt te! Mums!  Alla smaker finns såklart att köpa i LCHFklubbens butiker eller i onlineshopen!

Vill man ha sig en energikick innan träning, till exempel så ska man hälla i sig en sån här  Det kanske inte är något för er som just har startat med LCHF och vill bli av med sockersuget – drickorna är väldigt söta och kan få dig att bli mer sugen på socker, och det vill vi ju inte!


Ännu ett paket från LCHFklubben

 


Idag hämtade jag ut ännu ett paket
 från LCHFklubben!

Har ni några roliga tips på vad man kan hitta på med kokosgrädden & Creamed coconut?! Har bara testat Kokosmjölk förut, och det är ju toppen!

Och jag ser VERKLIGEN fram emot att testa Celciusen med smak av Jordgubb och kiwi – det är den enda av alla celciusdrycker som jag inte har testat ännu 

Allt finns att hitta i LCHFklubbens shop – om ni inte är så lyckliga att ni bor i /eller i närheten av Stockholm och kan titta in i de faktiska butikerna!

Åh, jag önskar fortfarande om att LCHFklubben nån dag i framtiden hittar till Östersund och öppnar en butik här. Gu’ så mycket lättare livet hade varit, haha!  Inte för att det är så värst jobbigt att sitta framför datorn och klicka hem grejer för att sedan bara gå och hämta ut allt på Statoil efter några dagar, men ja, ni fattar


Målvikten?

Igår fick jag en kommentar där Annie undrade över min målvikt och min längd!

Jag har länge tänkt att min målvikt ska vara 70 kilo. Men nu under de senaste dagarna har jag börjat fundera. Varför har jag satt det till just 70 kilo? Jag har på något konstigt sett tänkt att jag INTE KAN komma nedanför 70 kilo. Jag kan för allt i världens inte alls se mig själv väga 65, eller ännu mindre – 60 kilo. KAN jag ens bli så ”liten”?

Men sen så är jag ju faktiskt bara 160 cm lång, och då kanske 70 kilo fortfarande är för mycket i förhållande till min längd? Är det någon som har koll på detta? 

Jag har alltid sett mig själv som ”kraftig” även om jag inte har varit tjock - jag har jättebreda axlar och bred bröstkorg, och dessutom en kraftig benstomme, och någonstans i mitt bakhuvud så är det en röst som intalar mig att jag INTE KAN bli ”smalare”. Konstigt, eller hur? För det går ju! …Eller?

70 kilo är inte längre min målvikt. 65 kilo är min NYA målvikt. Jag har som delmål att väga 70 kilo i sommar. De sista fem kilona ska jag satsa på att pressa bort efter sommaren, då blir det mer jävlar anamma! Låter det bra?  Det tycker jag i alla fall.

Vad har ni för målvikt, och hur långa är ni???


Frukost och löpning


 

Åh vad gott det var med frukost efter träningen idag! Jag är fullkomligt SÅLD på vörtbrödet. Med smör, lite kaviar (man får faktiskt lyxa till det lite på helgen, tycker jag!  ), ägg och salt på toppen blir det JUVLIGT! Kommer att vara lite småledsen när den lilla limpan tar slut, haha 

Löpningen gick i alla fall väldigt bra! Idag så det ut så här, och jag är inne på min tredje vecka av nio:



Att springa 3 minuter på raken var lite nervöst, men gick HUR BRA SOM HELST! Är så stolt över mig själv, även om det kanske inte är så mycket för världen att springa tre minuter, haha :) Det finaste var att det inte ens var jobbigt, och det kändes som att jag hade kunnat springa tre minuter till utan uppehåll

På med löparskorna!


Som jag skrev på instagram – det blir många sånnahär bilder på mig nu för tiden, haha! Det kanske inte är så roligt för er att titta på 

Jag får se hur träningen blir idag – jag har lite ont på framsidan av underbenen / under knäna. Antagligen är det ju efter löpträningen jag börjat med, även om det är väldigt enkel. Jag får helt enkelt se om jag kan springa idag, eller om jag måste vila benen några dagar genom att bara powerwalka.

Det är i alla fall underbart väder ute så här på morgonen så jag ser fram emot att få komma ut lite  Sen har jag ju det fantastiskt goda Vörtbrödet att avnjuta när jag väl kommer hem efter träningen!

Hoppas ni får en härlig dag, allihop!


LCHFklubbens egna vörtbröd


ÅHHHH, hörrni?!! Att jag har väntat så länge med att beställa hem en mix av LCHFklubbens egna Vörtbröd?! Jag kan inte i mitt liv förstå varför???

Man får alltså en färdig brödmix som man blandar med 3 dl vatten, låter smeten stå i 5 min och häller sedan i smeten i en medföljande form. Ugn på 175 grader och in i ca 55 minuter.

SÅ ENKELT! SÅ FRUKTANSVÄRT GOTT!!! Jag har aldrig ätit vörtbröd förut och blev glatt överraskad när hela lägenheten började dofta jul, haha  I alla fall så fick jag mig bästa frukosten på länge idag, jag åt hela tre(!!!) skivor!

Visst blev ni sugna på att köpa hem och baka själv? Ja, jag visste väll det! Tyvärr så finns det inte i shoppen just nu, men här är ett annat av LCHFklubbens egna brödmixar att klicka hem! Är säkerligen minst lika gott!


Min beställning från LCHFklubbens shop!



Igår hämtade jag ut mitt paket som jag beställt från LCHFklubben för mitt presentkort jag fick förra veckan! Åhhhhh vd mycket gott jag har att se fram emot ett tag nu 

Förutom det som syns på bilden så köpte jag dessutom Katrins bok ” Sött och annat gott! : Det goda LCHF-baket” och tre stycken Celciusdrycker.

Har redan tjuvsmakat lite på kokoschipsen och dom var verkligen över mina förväntningar! Så gott! Ta er en titt in i LCHFklubbens shop, vetjag! Där finns mycket spännande och gott att klicka hem!


LCHFklubben - kom igen och bli medlem!



Är det någon av er som läser här som redan är LCHF-are eller går i tankar om att bli? Då tycker jag att ni ska bli medlem på LCHFklubben! Den energi och pepp som jag har fått och FÅR därifrån är enorm. Det är en så härlig gemenskap, med mycket fint att ta del av 

Vad får man med ett medlemskap på LCHFklubben, då? Jo, det här (text tagen från LCHFklubben):

”- Tillgång till Sveriges största receptbank med LCHF-recept
- Möjlighet att diskutera i LCHF-forum
- Ställ frågor om kost, hälsa och livsstil till LCHFklubbens.e’s Jessica Miregård – dietist och Philip Lailani -personlig tränare
- Handla i webbshopen till rabatterade priser
- Tillgång till en personlig veckomeny
- Tillgång till ett personligt träningsupplägg
- Tillgång till kolhydratsräknare
- Diagram som visar viktkurva
- Rörliga videos som visar träningsövningar
- Nyheter och artiklar om LCHF
- Tillgång till olika webbformat skapade av LCHFklubben.se . Exempel på dessa är ”Bli smal till sommaren med Katrin och Philip” – en 8 veckorsskola med bland annat träningsupplägg, veckomenyer, inköpslista och webbklipp.
- Rabatterade priser på aktiviteter anordnade av LCHFklubben.se
- Nyhetsbrev och exklusiva erbjudanden”

HUR GRYMT?

Det var med hjälp av Katrin och Philips 8-veckorsskola som jag verkligen kom igång med LCHF. Ett superschema att följa för en nybörjare som vill ha en liten skjuts på vägen att komma igång med både maten och träning! Då det kan vara lite kämpigt i början med LCHF (att komma in i tänket!) så är det så gött att ha scheman för både träning och mat att ha tillgång till!

Kom igen nu och BLI MEDLEM!!!


Musiktips?

 

Jag älskar peppande musik. Det blir ju mycket roligare att powerwalka och springa när man får lyssna på nått som ger en mer energi och peppar en så pass mycket att man bara vill ge ÄNNU MER! Här är min ”Springmusik”-lista!

Jag ledsnar dock väldigt fort på låtar – jag lyssnar på nya låtar jag börjar gilla så fruktansvärt ofta så tillslut vill jag bara spy över dom, haha  Dom absoluta favoriterna just nu är Rebecca & Fionas ”Taken over” och CKYs ”Afterworld” (ääääven om den kanske är lite för tung för att springa till  )

Har ni några tips på bra låtar med högt tempo?

Vill ni kolla in min lista lite närmare så klicka HÄR!


Dagens lunch

 

Idag såg lunchen ut så här. En enkel räksallad med ägg och en basilikadressing Köpesallad, och det var allt lite pillrigt att peta bort alla majskorn, haha 

Just nu sitter jag och dricker en Celcius, för idag är det dags för att löpträna igen! Heja heja! Hoppas bara att cleciusen gör sitt och kickar igång energin lite, för just nu skulle jag kunna somna på stället, haha


Idag är det vägning!



Så där, hörrni! Idag är det fredag, och två veckor sedan jag ställde mig på vågen! Är nöjd över dessa två veckors resultat, 0,8 kg är inte fy ska  Jag känner själv att de där första 10 kilona jag gick ner gick oerhört lätt. Dom liksom bara rann av mig, utan att jag behövde anstränga mig speciellt!

När jag nu jobbar mig ner från 77,8 som var delmål nummer två – till delmål nummer 3 som är 70 kilo så intalade jag mig själv att det kommer att bli kämpigare, det kommer att gå saktare och jag måste lägga in ännu en växel för att tappa mer. Hittills har jag inte behövt det, men jag känner att snart är det nog dags ändå  Det skulle vara fantastiskt att vara nere på 70 kilo i sommar!

I alla fall!  Ikväll ska jag se fram emot världens godaste chokladkaka! Mums! Det är jag värd!!!


Lyxmiddag!


Är just hemkommen från en fin-fin middag
 på restaurangen Sir Winston. Åh så god mat, och ÅH så härlig serveringspersonal det är där, haha 

Jag åt fjällrödingfilé med sparris och limehollandaise med en fräsch sallad Mycket på deras meny är lätt att få LCHF-anpassat, vilket är super! Haha, det ser inte så mycket ut för världen på bilden, men jag lovar att det var suveränt gott!

Hoppas ni har haft en fin dag, allihop! Nu ska jag sova lite, och sen kämpa mig igenom en liten jobbdag imorgon innan det äntligen är helg. MÅSTE. FÅ. SOVA. MER!


Hamburgare


Som jag har skrivit innan så har LCHF medfört
 att jag har fått så fruktansvärt många favoriträtter! Detta är en av dom! Hamburgare! 

Receptet på biffarna ser ut så här:

800g nötfärs
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
4 ägg
3 msk olivolja
1 1/2 msk dijonsenap
Salt, peppar och lite mynta (Jo! Det blir mums!)

Hacka den gula löken fint och lägg ner tillsammans med färsen och pressad vitlök i en bunke. Blanda ihop väl! He sen ner äggen, oljan, senapen och kryddorna och knåda ihop noggrannt!

Forma till burgare – jag gör 5 st lite större av denna smet, och låt vila i kylen ett tag. Lägg sen på bakplåtspapper på en ugnsplåt och ”stek” i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter!

Tillbehören väljer man efter smak! Jag älskar att ha på cheddarost, och den lägger jag på några minuter innan burgarna ska ut ur ugnen så att den hinner smälta!  Uppepå det kör jag dessutom lite Nacho-cheddardipp (haha ost är ju så jävla gött!). Jag älskar när det är starkt och fullkomligt öser på jalapenos! Förutom det så har jag en krispig sallad, lite rödlök, gurkskivor och en hamburgerdressing (1dl creme fraiche, 2msk chilisås och 2krm caynennepeppar och ev. 6-8 st sånna där inlagda smörgåsgurkor som hackas i små bitar!). Är jag ännu lite mer ambitiös brukar jag dessutom steka lite bacon som jag toppar med!

MUMS!!!!Vad åt ni för gott till middag? 


Dagens fastabryt

Åh, idag bröt jag fastan med detta! Jag verkligen ÄLSKAR grillat kycklinglår – kan vara den absolut godaste ”snabbmaten”  Till kycklingen åt jag en avokado och buffelmozzarella (lyx!)

De senaste dagarna har fastan dock gått så där. Inte alls så smidigt som de tidigare veckorna – det har varit lite kämpigare, då jag denna gång är mer hungrig mellan jag vaknat på morgonen och lunchen. Vad kan det bero på? Jag har fått för mig att det kanske beror på att jag har satt in en lite högre växel när det kommer till träningen? Vad tror ni?

Däremot så finns det inte mycket som slår känslan när man efter 18 timmars fasta får sätta tänderna i ett saftigt kycklinglår, haha


Aminosyror


Idag blev det en väldigt lång fasta – kom inte hem från jobbet förrns 14 och ville inte äta innan jag tränade, så det blev en celcius, på med springskorna och iväg. Väl hemma efter 1 timme blev det ännu en timmes träning för ben och armar, och på det streching. Skönt!  Åt några bitar stekt fläskfilé efter det, då klockan hade hunnit bli 4 och jag inte ville bli proppmätt då vi skulle äta middag vid 18. Det är ju antagligen inte så bra för en nyss tränad kropp att bara få några bitar kött efter träning. Stackars muskler?

Har inte alls så stor koll när det gäller träning, men jag vet ju att kroppen börjar bryta ner muskler istället för att bygga upp efter träning om man inte ser till att äta något efteråt. Jag vet inte om mina köttbitar var tillräckliga, haha?

I alla fall. Jag följer ju fina Mathilda på hennes blogg Live Lowcarb (och på instagram, så klart!) och vet att hon tar aminosyror. Så här skrev hon i detta inlägg, om aminosyror:

Tar ni det förresten? Om inte, gör det! Speciellt om ni tränar på fastande mage – för att förhindra att ni bryter ner era muskler och istället förser med kroppen med protein. För att va schyst liksom, kroppen gör ju ändå ett jäkla jobb får man erkänna.”

Då jag känner att jag har svårt att få ihop fasta, träning, mat när jag fastar så bestämde jag mig (efter att ha kollat lite med Mathilda) för att beställa hem aminosyror som jag kan ta efter jag har tränat när jag fastar. Detta kommer att bli bra, känner jag!  Man måste ju vara snäll mot kroppen!

Jag beställde mina aminosyror med smak av vattenmelon HÄR!


En glad överraskning!



Nu taggar jag 30 min pw och 30 min löp/promenadintervaller
. Ska bli så kul, mest för att jag vet att jag orkar mer och mer för varje gång och för att jag VET att jag kommer vara så nöjd och glad efteråt!

Ger energin en kick med celcius. VARFÖR har jag gått och trott att den här smaken – Persika-mango-gönt te är äcklig?! Den är ju helt fantastisk! Haha, MYCKET godare än colan, till och med?!


LCHF-tidningar

 
 

Dessa två tidningar hittade jag när jag var och köpte mig en flaska Loka imorse! Så glad att jag kom över dom – ser fram emot att få titta igenom dom och läsa lite senare ikväll!  Jag skickade dessutom tidigare idag iväg en beställning på prenumeration på tidningen ”Allt om LCHF”.

Vad har ni för er? Själv sitter jag och skissar på en logga till en golfklubb och väntar på att en lektion i kroki ska börja! Det är sista passet och jag hoppas det kommer igång  om inte allt för länge igen! Är ju så himla roligt att teckna kroki


På lunch med mamma!


Idag såg min lunch ut så här! En LCHF-sallad med avokado och rökt lax (men tomaterna fick bli kvar på tallriken!)! Så gott och MYCKET! Jag och min mor bestämde oss för att luncha i huset jag jobbar i – Gamla Tingshuset!  Mysigt och god mat, tycker jag! Man blir lite extra glad när det faktiskt STÅR att det finns LCHF-sallad på menyn, eller hur?! 

Jag bestämde mig igårkväll för att köra periodisk fasta denna vecka också, så det blev ett bra fastabryt med denna härliga lunch!


Glädje!



Jag har varit riktigt nere i några dagar nu
. Det händer inte alls ofta.
Vet ni vad som gör ens tankar och hjärta lite, lite lättare då? Att träna! Jag blir så glad av den träning jag gör, även om det kanske inte är så mycket för världen.

Precis efter mina powerwalks / löp-promenadpass så är jag så fruktansvärt LYCKLIG. Det är en så skön känsla! Alla borde börja träna lite lite mer, tror att det skulle finnas mer lycka och glädje i världen då!

I alla fall! En till sak som gjorde mig ännu lite gladare var en tweet från min bästa vän Julia. Hon hade läst senaste numret av tidningen ”Studentliv” och sett min illustration till artikeln om att ta examen! Kul! Det är en väldigt speciell känsla att se det man ritar tryckt i en tidning eller tidskrift!  Vill ni se bilden klicka in er HÄR, vetja!

Hoppas ni alla får en glad och fin dag!


Snör på mig springskorna!


Häller just nu i mig en celcius
 och snör på mig springskorna! Kör återigen 30 min pw och 30 min löp/promenadintervaller! Heja heja!

Haha, enligt schemat jag springer efter på ”Get running”-appen så ska jag vila tills imorgon, men det vill jag ju inte?! Jag vill springa och bli bättre! Det är ju så kul!

Hoppas ni har en fin morgon, allihop!


Tacos, I love you!


NEJ! Haha jag som skrev
 och TRODDE att jag publicerade detta inlägg igårkväll, men icke! Det får komma nu istället! 

Igår kom matlusten tillbaks! Fast, hur skulle den inte kunna göra det när det är tacos till middag?! Jag älskar tacos. Älskar, älskar, älskar! Och ju starkare det är desto bättre! Öser på en stoooor hög med jalapenos! Mums!

Jag gör så klar mina egna tacobröd också (eller fajitabröd, om man nu vill kalla dom det):

4ägg
125g philadelphiaost
1/2 dl fiberhusk
1 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
1 vitlöksklyfta, pressad
1/2 tsk chilipulver

Vispa äggen pösigt, vispa sen ner allt annat. Låt stå i ca 10 minuter. Tryck ut med blöta händer på två bakplåtspapper (relativt tunt!), och skjutsa in på ugnsplåtar (båda två samtidigt!) i ugnen på 150 grader i ca 15 minuter!

Skär sen ut rundlar med hjälp av en tallrik eller så!

Jag blandar dessutom min egna tacokrydda till köttfärsen:

1 1/2 tsk salt
1 tsk vitlökspulver
2 tsk paprikapulver
2 tsk spiskummin
2 1/2 tsk chilipulver
2 krm cayennepeppar

Enkelt och snabbt gjort


Om maten!


Jag har verkligen INGEN matlust?
 Jättekonstigt, jag som älskar att äta mat! Dagens middag såg ut så här. Hade jag fått välja hade jag nog till och med plockat bort avokadon och mozzarellan och bara ätit den lufttorkade skinkan, haha  Men som det blir med mig och för lite mat så får jag huvudvärk och det vill jag inte! Fick snällt stoppa i mig alltihop!

Har tänkt mycket på att LCHF är så jäkla topp när det gäller lätta måltider! I stort sett ALLT går supersnabbt att tillaga. Det tyckte jag inte innan jag började med LCHF. Då tog allt sån jäkla tid att göra? Och man kanske inte ens blev mätt på det man åt! Eller är det bara nått jag har fått för mig? Haha, nån som känner igen sig i det jag skriver? 

Innan jag började med LCHF så kunde jag med lätthet äta två gigantiska portioner mat till både lunch och middag. Det är ju helt sjukt?! Nu står jag mig med lätthet på tex. lite avokado, en mozzarella och lite skinka! Jag tycker att det är imponerande!

I alla fall! Just nu står en Vitamin Well Stevia Passion & Citrus och väntar på mig i kylen! Jag ska bara rita litegrann och sen blir det soffan  Ha en bra kväll, fina ni!


Fantastiska pannkakor!

Till fastabrytet idag så gjorde jag pannkakor på ett recept som jag fick av bästa Sara som bloggar HÄR! Jag kan inte med ord beskriva hur jädrans goda jag tyckte att dom var?! Väldigt, väldigt mättande var dom dessutom!

Det här behövs, och så här gör du:

100g smält smör
6 ägg
6 dl grädde
1,5 krm salt
2,5 msk fiberhusk
(Jag hade dessutom i 2 tsk kanel och 1 msk stevia strö!)

Vispa ihop ägg, grädde, salt, husk och tillsätt sedan det smälta smöret.

Stek sedan i stekpanna med lite smör. Välj själv hur tjocka / tunna du vill ha dom! Servera sen med något gott tillbehör! Hallon och grädde slår aldrig fel, eller hur?


Dagens träning avklarad!


Åhh vilken  härlig morgon och förmiddag jag har haft! Powerwalkade 30 min och intervallade med löpning/promenad i 30 min. Gick så bra! Vilken energi jag har, det känns så jädrans bra!!! Och nu är min första vecka med 3 pass löpning KLAR! ”Bara” 8 veckor av programmet  Är så taggad! Vill ut och springa meeer!

Väl hemma tränade jag mage – 4×40 sekunder plankan, 20×4 sidlyft (20 på varje sida), 20×4 reverse crunches och 20×4 situps på pilatesboll. Därefter blev det stretching 

Har ni hunnit träna något idag, eller blir det i eftermiddag/ikväll?


På g!


Nu jävlar hörrni! Häller i mig en celcius och taggar järnet för 30min pw och 30 min löp/gåintervaller! Heja heja!

Coops Green Wok Mix


Idag såg min middagstallrik ut så här!
 Vi slängde ihop en wok med Coops egna Green Wok Mix som är SÅÅÅÅ GOD! I den finns bland annat broccoli, pumpakärnor och lotusrot, och det är 3,5g kollisar per 100g. Helt ok tycker jag!

Vi stekte woken med kyckling och serverade med smörstekt sparris & champinjoner. En snabb sås blev till av creme fraiche, sambal oelek och lite limesaft.

En perfekt middag för idag, då jag inte har varit sugen på nått alls, och inte har någon matlust egentligen… Satt efter middagen och skrev en inköpslista inför morgondagen. Det enda jag kände att jag ville äta och som jag är sugen på är glass(?!?!!!), haha. Inget annat!

Tyvärr så kan jag ju inte bara äta glass imorgon, så jag införskaffade ingredienser till plättar som jag ska äta till lunch och mozzarellasallad som blir middagen! Sen så kunde jag inte låta bli glassidén heller  Så självklart blir det avokado- & hallonglass till efterrätt imorgon!

Snart ska jag plåga mig själv litegrann genom att titta på ”Hela England bakar”


Idag bröt jag fastan med...



…världens fattigaste lunch, haha!
 Inte var jag speciellt sugen på något, och inte hade vi något gott hemma heller. Fick helt enkelt bli två ägg, gårdagens hemmagjorda majonnäs och lite rökt lax :) Vad åt ni till lunch idag??

Dagens middag med hemmagjord majonnäs!

Dagens middag blev denna! Ugnsgrillad lax med lime och fetaost, smörstekt sparris och HEMMAGJORD MAJONNÄS!

Det var fina Jennifer Ek’s recept som hon delade med sig av till mig. Har aldrig gjort majjo själv, men den blev verkligen SÅ BRA och var så hemskt lätt att göra! Kommer inte att köpa färdig majonnäs efter detta, haha!

Så här gör man den:

Lägg 2 äggulor i en hög skål eller liknande (jag använde en plasttillbringare), tillsätt ca 1tsk dijonsenap och 1-2msk vitvinsvinäger. Använd stavmixer och mixa samtidigt som du försiktigt häller ner naturell rapsolja tills att majjon får den konsistens du önskar! Sen kan man smaksätta med det man känner för (havssalt, örter, vitlök m.m.). Jag kryddade med limepeppar!


Celcius Apelsin


Jag drack denna innan jag tog mig ut på pw’n
. Usch och fy och blä vad den inte alls var god! Men den fyllde i alla fall sitt syfte och gav mig mer energi, så man ska ju inte klaga, haha :) Men den här smaken kommer jag då inte att köpa igen! Tur att jag har två stycken Celcius cola här hemma att dricka av senare i veckan

Ett presentkort i LCHFklubbens shop!


Hurra! Titta vad jag precis fick
 av min fina kusin! Jag har ritat en bild till henne och istället för pengar fick jag ett presentkort att handla för i LCHFklubbens shop! Så mycket bättre! Här ska handlas –  när beställningen är skickad ska jag visa er vad jag har köpt 

Jag är flitig på att handla i LCHFklubbens shop – som jag har skrivit innan! Det är som sagt svårt att hitta det mesta här i Östersund, och då är tur att man bara kan klicka in sig på hemsidan och lägga en beställning!

 

Så mycket energi!

 

Åh vilken glädje jag känner just nu
. Visst är det härligt att man blir så uppåt och så glad när man har tränat? Så skönt!

Planen var en timme powerwalk, men när jag gått 30 minuter och vände för att gå de resterande 30 minuterna hemåt så kände jag att ”Nä, jag har så jäkla mycket energi, VARFÖR ska jag bara gå?”. Ni känner igen den känslan, va? Så härligt!!! Så jag startade min !Get running”-app och varvade löpning och gång de sista 30 minuterna! Och det kändes så himla bra!  Och foten gjorde inte heller ont, så det var ju bra bara det!

Så sjukt nöjd när jag var klar! Och det var inte alls så jobbigt 

DESSUTOM så slutade jag inte där – väl hemma väntade lite mer träning, bland annat 15×4 armhävningar, 15×4 dips på kant och 20×4 squats 



För er som är lite nyfikna så ser ”Get running”-appen ut så här, och passet jag sprang idag var alltså att under 16 intervaller springa 1 minut och gå 1½ minut. Lättsamt för en nybörjare som mig, och skönt med en röst som säger till en när man ska gå och när man ska börja springa! 


Kickar igång med periodisk fasta!




Godmorgon på er!
 Tillbaks till livet efter en härlig lång ledighet!  Jag kickar igång med att köra periodisk fasta den här veckan – det var ett tag sen sist! Kommer att sitta fint nu efter lite för mycket god mat och kanske liiite för många efterrätter  (LCHF såklart!).

Är så taggad nu – det är två veckor kvar tills att jag ska väga mig igen, och jag ska se till att ge gärnet. Foten känns bättre så nu blir det att ta upp powerwalksen igen också! NU KÖR VI!

 

Bästa matinspirationen!


Vart hittar jag den allra bästa matinspirationen? På instagram under taggen #LCHF och #lchfklubben, så klart!    Kan sitta och bara bläddra hur länge som helst, och bli sugen, och vilja göra det och äta det och testa det och knåpa ihop det! Bli inspirerad till tusen av alla drivna, träningssugna och matkreativa människor 

Ni kan ju hitta mig på Instagram också! Där heter jag Komigensofie! För er som inte har instagram så kan ni kika HÄR!





RSS 2.0