Nytt upplägg på gång!

Styrkan är över för denna vecka. Hade jag inte haft sån fruktansvärd träningsvärk i HELA kroppen hade jag kört ett ryggpass idag. Igpr gjorde jag mitt bröstpass + att jag petade in några ryggövningar som komplement ifall det inte skulle bli något pass idag. Jag har sån brutal träningsvärk i bröst - så jäkla skön känsla, haha!
 
Jag körde mina två vanliga på 30kg 3set x 8reps på bänkpress, med de två första seten ganska lätta, sista kändes tuuungt! Därefter 35kg 3set x 8reps i bröstmaskinen, och avslutningsvis en bonusövning med 7kg lutande flyes, 3set x 8reps... Och ja, det känns! Är ju dock fortfarande inne på att det är pga. att jag har haft lite vila från gymmet i två veckor, plus att kroppen kommer ur en förkylning, men det är en jävligt grym känsla med träningsvärk, det känns ju verkligen som att man har gjort något ;) Och! Träningsvärken i benen och rumpan har fortfarande inte släppt, haha! 
 
Jag har faktiskt gjort tre månader med "tyngre" styrketräning nu, eller jag har i alla fall fokuserat på att försöka öka vikterna succesivt under den här perioden för att kunna lyfta lite tyngre. Det har gått helt okej! 
Planen nu är egentligen att i två-tre månader köra ett lite mer body-building-upplägg där fokus är att pumpa musklerna lite med lite lättare vikter och fler reps per set. Lite nervös för upplägget då jag verkligen gillar hur jag kör nu, men tänker att det är bra med variation och spännande att se hur detta upplägget funkar jämnfört med det jag kört nu :)
 
Jag tycker det är sjukt spännande allt det här, jag ser verkligen på min kropp hur den förändras och hur muskler börjar synas mer och mer - det är så kul och motiverande :)

Tråkiga veckor och träningsvärk

Jag har varit uppe i Östersund de senaste två veckorna, och tyvärr så blev jag dunderförkyld strax efter jag hade kommit upp. Jag hade innan det planerat att inte träna något på Friskis pga. hade inte råd med 100kr per tillfälle, men blev glatt överraskad när jag insåg att man fick träna där för en tia per gång under hela min tid där :) Hann med 2 pass och sen bröt förkylningen ut. Så jag har varit borta från gymmet ett tag. 

Igår gjorde jag veckans benpass och det gick bra! Härlig energi och ork hade jag vilket kändes jättebra! Men idag alltså... Har sån träningsvärk att jag knappt kan gå eller ens ställa mig upp. Var nyss ute på en 50min pw för att försöka mjuka upp kroppen lite, men nja. Träningsvärken i rumpan, insida lår och framsida lår är brutal! Har ju varit fri från träningsvärk ganska länge, så det måste ju vara två veckorspausen som har gjort sitt, haha :)

Nu laddar jag inför morgondagens ryggpass och hoppas att träningsvärken har gett med sig i alla fall lite ;) 




RSS 2.0