Ostpizza!

 

Ostpizza! Snabbt, enkelt, mättande och gott!
Har ni testat?

150 gram ost (Idag använde jag präst!)
2 skivor skinka
oregano & peppar
40g fetaost

Lägg ett lager ost på en tallrik. Födela riven skinka, fetaost och krydda över. Lägg över två lager ost till! In i micron i 4,5 minuter! Voila!


Igår!

 


Så här såg min förmiddag ut igår!
8,66 km PW! Vad gjorde jag på min PW då? Jo, jag gick och köpte en cykel! En cykel med punktering, haha! :) Det betydde att jag då inte kunde cykla den hem utan var tvungen att leda den. Inget mig emot, dock!

Min mammas gamla cykel, som min mormorsmor hade, blev stulen i förra veckan. Jag hittade en likadan modell, fast nyare på loppis här i Östersund, så jag traskade dit och köpte den :) Nu ska den bara in på cykelverkstad och få däcket fixat, sen kan mamma cykla på hur mycket som helst igen!

Förresten. Det  blir inget LCHF-lopp, haha! Så typiskt, men ibland kommer saker emellan som är viktigare. Även om jag VERKLIGEN har sett fram emot loppet så får jag sikta på att vara med nästa år i stället! Planen är ändå att fortsätta träna, såklart! Jag får helt enkelt se till att sätta upp nya mål!

Ätardag och priset man får betala

 
 

Igår hade jag min ätardag
som infaller en gång i månaden (om jag vill!). Jag vill än så länge ha en ätardag, där jag går ifrån LCHF och äter det jag vill och saknar, vilket oftast betyder godis och salt & vinegarchips. Jag är väl medveten om konsekvenserna efter en ätardag - och det är viktigt att man vet dom om man väljer att kliva av LCHF för en dag. Jag blir fruktansvärt kolhydratsbakis, får ont i huvudet, blir dålig i magen och blir oerhört illamående.

Idag är en sån kolhydratbakisdag och jag mår skit - mildt sagt, haha, men jag vet att jag får skylla mig själv. Jag tycker inte det är pinsamt eller dåligt av mig att ha en ätardag. Det händer ju relativt sällan och får mig att vilja köra på LCHF ännu mer än innan när jag känner hur sjuk min kropp blir av så mycket kolhydrater! Men jag sticker inte under stolen med att jag tycker att godis och mina älsklingschips är jävligt goda, haha! ;)

Att bli kolhydratsbakis är EXAKT som en riktig bakfylla. Jag har inte druckit så pass mycket alkohol på ett år nu, att jag har blivit bakis, vilket jag tycker är skönt. Förhoppningsvis så lär jag mig att att vara kolhydratsbakis är minst lika hemsk och jobbigt som en bakfylla efter alkohol.

Idag är en dag med nya tag, jag lägger min ätardag bakom mig och imorgon börjar träningen igen! Jag ser fram emot det!

Igår var i alla fall en fin kväll, som ni kan se på bilden ovan! Vid halv elva på kvällen tog familjen bilen en bit för att syrran skulle få bada. Det var verkligen härligt ute då, och såå fint! Jämtland at it's best!

Idag till lunch blev det rökt fläskkarré, halloumi, bea och sallad. Visst ser det gott ut? ;) Dessvärre fick jag bara i mig en liten köttbit, två hallouimibitar och lite sallad - kolhydratsintaget igår har fortfarande kontrollen över min kropp och jag är mest bara illamående och vill inte se mat överhuvudtaget, haha.

Den fantastiska jordgubbstårtan!

 

Idag fyller lillasyster år,
vilket betyder jordgubbstårta! Så här såg den ut denna gång. Haha, den blev så hög och stor att det enorma tårtlocket inte ens kunde täcka den ;)

Syrrans vänner var här och grattade,
och det blev tummen upp från dom (icke-LCHFare!) - dom gillade verkligen tårtan, trotts inget socker eller mjöl. Sånt gör mig jätteglad :)

Vill du själv baka tårtan så finns receptet HÄR!

Jordgubbstårta på g igen!

 


Idag satte jag igång med att göra "sockerkaka"
/ tårtbotten och vaniljkrämer till ännu en fantastisk jordgubbstårta. Sist var ju till min födelsedag - så här blev den! Imorgon fyller min lillasyster år och hon önskade en LCHF-tårta istället för en vanlig jordgubbstårta! Succé! ;)

Jag kan VERKLIGEN rekommendera er att göra den här tårtbottnen. Den funkar fantastiskt bra både till tårta och som vanlig kaka till kaffe. Den är riktigt saftig och jättegod, med smak av fräsch citron!

Receptet på kakan ser ut så här:

-150 gram smör
-5 ägg
-1,5 dl sötning (Sötströ eller SukrinMelis)
-Saften från 1 citron
-1 dl grädde
-1 dl mandelmjöl
-1 dl kokosmjöl
-0,5 dl pofiber
-1 msk fiberhusk
-2 tsk bakpulver
-1 tsk vaniljpulver

Sätt ungen på 175 grader.
Smält smöret. Vispa ägg och sötning hårt (10-15 minuter!). Blanda i smöret, grädden och citronsaften i ägg/sötningblandningen. Blanda alla torra ingredienser och rör sen ner i blandningen försiktigt.
Häll smeten i en smörad sockerkaksform. Grädda i mitten av ugnen i 35 minuter. (Man kan med fördel lägga över såndäringa ugnsfolie över kakan de sista 5-12 minuterna så att kakan inte blir så mörk!)


PW och superlunch

 
 

Före och efter 55 minuter PW!
Haha, det var RIKTIGT äckligt varmt ute - 31 grader stod det på termometern innan jag traskade ut... Puh! Men det gick bra - 6 kilometer blev det sammanlagt :)

Väl hemma blev det träning av armar,  dusch och fastabryt i form av kall pannkaka från gårdagens middag, som jag bredde med smör, rullade ihop och åt som den var! Så gott! Jag gillar snabba, enkla och mättande luncher, och denna hamnar absolut bland favoriterna :) 2 kolhydrater för en rullad pannkaka med smör är tipp topp, tycker jag! ;)

Lunchdags

 
 
Äntligen fastabryt och lunch!Till middag igår blev det den heta soppan Tom kah gai, som är helt suverän - så det fick det bli till lunch idag!

Kokosgrädde, ingefära, chili, svamp och kyckling. Recept finns i Katrins nya bok "LCHF för alla i familjen"  :) Till det en Vitamin Well Stevia med smak av citron & lime. MUMS!

Lite nya kläder

 
 
Hej på er! Hoppas ni har haft en härlig dag! Jag "njuter av vädret" inomhus med att teckna, lyssna på Sommar i P1 och titta på "Biggest Loser Australien" (ÄLSKAR att en säsong är 60 avsnitt!!! Så kul att följa deltagarna och att få se så mycket!).

Jag tänkte visa er lite kläder som jag fick hem igår. Det är fortfarande svårt att beställa över internet - jag velar alltid över om jag ska klicka hem storlek M eller L, haha! Måste nog börja inse att M faktiskt passar och ser bra ut på mig :)

Tröjan ÄLSKAR jag, och t-shirten är fin den med. Jag gillar lite mer "speciella" kläder - dessa två kommer från sidan Ohdeer.com - en sida där illustratörer säljer kläder, kuddar, vykort, affischer m.m. med sina illustrationer på. Inte alls så dyra grejer, och relativt snabb leverans, trotts att alla t-shirts och tröjor trycks i och med beställning.

Och ser ni mina extremt stora shorts?! För två år sen kunde jag knappt knäppa dom. Idag trillar dom nästan av när jag går med dom, och får dra upp dom stup i kvarten. Men jag använder dom ändå för dom är såå sköna, haha! :)

Det är så jävla grymt med viktminskning. En helt ny värld har liksom öppnat sig för mig - nu slipper jag klä mig i stora, säckiga klänningar i ett försök att dölja min kropp, och kan istället använda t-shirts som jag inte har vågat göra på kanske tre-fyra år.

Vikten då?

 


Hur har det gått med min vikt då?
Jag har inte vägt mig något sen jag i mitten av juni äntligen hamnade under 70 kilo. Mest för att jag ville vila lite från viktminskning och fokusen på den. Jag har istället valt att fokusera på att må bra i kropp och själ, istället för att tänka på vad jag stoppar i mig och hur det ska påverka min vikt.

På lördagen innan vi åkte till Gotland så passade jag på att väga mig, mest på grund av nyfikenhet över hur vikten skulle påverkas av matintaget under Gotlandsveckan. En månad med ganska "fri" LCHF-kost, vilket 13 juni till 13 juli har varit, ger mig en viktuppgång på 0,9 kilo. Det är jag jävligt nöjd över! Jag har varit förberedd på en viktuppgång då jag har ätit väldigt mycket under den senaste månaden. Mycket mat överlag - både större portioner, fler mål mat och ganska mycket yoghurt, jordgubbar och Cola Zero - så jag är väl medveten om varifrån de 0,9 kilona plus kommer från :) Jag var inställd på en mycket större viktuppgång än bara 0,9

Idag vägde jag mig igen,för att se vad veckan på Gotland har gjort med mig, och ja, jag blev faktiskt ganska förvånad när vågen visade under 70 kilo igen :) Hade förväntat mig viktuppgång och inte nedgång, så jag är verkligen glatt överraskad!

Nu har jag i alla fall fått testa på och se vad som händer om jag släpper lite på tyglarna, fast fortfarande håller mig inom LCHF-ramarna. 1 augusti kommer jag att köra på på riktigt igen - jag har bestämt mig för nästa mål på 65 kilo. Det borde inte bli allt för kämpigt, haha ;)


3km och gårdagens söt-/matsug from hell

 

Haha, fyra nyaser av rosa ;) Fyyy vad varmt och svettigt det var att springa idag... Solen låg på och det var inte alls kul. Idag blev det bara 3 kilometer på 20 minuter. Känner att jag vill ta det lite lugnt pga ont i anklar och framsida ben - men det är mycket bättre idag, och kändes knappt av när jag sprang så det är väll bara att tuta och köra :)

Det var skönt att få ett löppass avklarat i alla fall!

 

Igårkväll var en helveteskväll för mig. Jag var SÅÅÅÅ sötsugen... Har aldrig, inte en enda gång sen jag startade med LCHF varit speciellt sötsugen, men igår - BOOOOOM - fyfan jag har aldrig varit med om något liknande, haha! Sen vet jag inte om det var sötsug eller om det bara var sug efter att tugga på något. Jag försökte lösa det med rysk yoghurt med hallon, en cola zero och lite ölkorv, och det funkade bra. Antagligen hade det funkat med bara ölkorvarna, men men ;)

Det har blivit väldigt mycket mat överlag, väldigt mycket Cola Zero och väldigt mycket sötning till frukost de senaste veckorna, så jag vet ju vart sötsuget/matsuget kommer från och varför. Jag och frukost går inte i hop, i alla fall inte i de mängder jag har ätit senaste två veckorna, med yoghurt, hallon och sötning varje dag.

Från och med idag blir det ändring, med begränsat antar Cola Zero och ingen yoghurt till frukost, utan bara ägg! Efter nästa vecka så kommer mitt matintag bli mer kontrollerat och jag ska tillbaks till gamla goda vanor. Men först en vecka på Gotland med släkten! Lite nervöst med LCHF-biten men det borde gå bra! :)


Träningsvärk och headerbeställningar

 

Mina dagar ser ganska så lika ut just nu, och det händer varken mycket på träningsfronten eller matfronten, haha - samma varje dag ;)

Idag har jag i alla fall en FRUKTANSVÄRD träningsvärk! Jag gjorde så många squats igår efter min pw att jag knappt kan sätta mig ner idag , haha, knappt kan jag gå! Det var riktigt smärtsamt att pw'a idag, kan jag berätta för er! Tanken var att löpträna idag, men det gick inte alls!

Detsamma gäller bröstmusklerna och mina triceps - jag har väldigt svårt att använda mina armar idag ;) Men det är skönt! En jävla skön känsla, det där träningsvärk! Man känner ju att man har gjort nått i alla fall!

Nu sitter jag och lyssnar på dagens sommarpratare som är Henrik Lundqvist! Vet ni att jag lyssnar på alla sommarpratare, varje dag, och dessutom ritar ett porträtt av den som pratar? Alla som har pratat i Sommar i P1 nu i sommar har jag ritat, och alla går att kika på i min online-sketchbook HÄR! :)

Jag har dessutom börjat ta mig an att göra headers till bloggar igen.  Den senaste blev klar nyss, och ni kan kika på den HÄR! Kanske är nån som läser här sugen på att köpa en unik, tecknad header? 2500 kronor kostar det, och man får en header som ingen annan har ;)


Rättikagratäng

 

Mums! Idag gjorde jag rättikagratängen igen
- det var allt för länge sen sist ju! Jag gjorde bara en tredjedel av receptet och fördelade i våra tre små, små ugnsformar som egentligen är till för desserter. Men dom passar ju perfekt för gratäng också. Helt lagom till en portion!

Till gratängen blev det varmrökt fläskytterfilé (närproducerat, såklart!), en enkel sallad på gurka, paprika och röd lök med en dressing på vitlök, olivolja och lite vinäger. Jag tog också bearnaise till, men den var lite överflödig! Gratängen är ju verkligen mättande, och OJ så jädrans god!

Måste verkligen se till att göra rättikagratäng mer ofta!

Sommar med LCHF

 

Ledighet med noll fasta rutiner
får mig verkligen ut balans. Jag äter LCHF - ja det gör jag, men det kanske blir lite för mycket av LCHF-unnande. Frukost varje morgon är härligt - i måttliga mängder, haha! Längtar tillbaks till jobb och periodisk fasta på vardagar, med frukost bara lördag och söndag.

Det blir dessutom väldigt (VÄLDIGT!) många cola zero om dagarna. Det gör inget speciellt med mitt sötsug, men det är ju absolut inte bra att dricka så mycket som jag gör nu under ledigheten, haha! :)

Jag har svårt att kontrollera mig själv när jag har hela oplanerade dagar - det smyger sig in ett-två extra fröknäcken där, lite mörk choklad där, och ett till fröknäcke där. Bara för att jag är rastlös, egentligen.

Men hörrni. Det är ju sommar. Det är ledigt. Jag låg under 70 kilo innan semestern, jag räknar med några kilon extra när ledigheten tar slut, men vad gör väll det? Med fokus och mer strikt kost om en månad kommer jag att vara på G igen!

Och dessutom så ser jag ju till att både löpträna och PW'a när jag känner för det och har tid, vilket blir nästan varje dag ändå! Ska jag njuta och inte bry mig så är det ju nu! :) Dagens middag såg i alla fall ut som på bilden ovan! Ett matig räksallad med både ägg, avokado, champinjoner och massa oliver. MUMS!

Om jag sparng 6 kilometer idag?

 
 


VILL MAN SÅ KAN MAN! Mitt nya motto!

Ja, idag sprang jag 6 kilometer! SEX KILOMETER! För fyra månader sedan hade jag aldrig någonsin sprungit i hela mitt liv. Det är sjukt! Det är sjukt att jag orkar, sjukt att jag vill, sjukt att jag ÄLSKAR det!

Mmmmm hamburgare!



MMMMMMMUMS! Så här såg min middag ut idag! Där nånstans under alla härligheter gömmer sig en fantastisk hamburgare, haha! Knaperstekt bacon (närproducerat och utan konstigheter i!) tar verkligen burgaren till en helt ny nivå! Och ost! Man kan inte äta tillräcklig mycket ost, eller hur?! ;) Här kör vi med både dubbla cheddarostar och en cheddardipp.

Så här, mina vänner, ser en redig jävla hamburgertallrik ut!

Nu laddar jag mentalt inför att imorgon springa samma tur som igår. Det borde gå lika smärtfritt, tänker jag, haha :D

Kokostoppar á 3 kolhydrater



Jag blev så inspirerad av Lindas (Denfetasanningen på LCHFklubben!) kokos-mumsigheter att jag passade på att svänga ihop ett gäng kokostoppar själv idag! Så goda blev dom! 3 kolhydrater per topp. Suveränt eftermiddagsfika med en kopp kaffe!

Här kommer min variant på kokostoppar!

50g smör
2 ägg
200g kokos
1 dl sötströ
lite vaniljpulver
rivet skal från en citron
saften från en halv citron

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ihop ägg och sötning. Blanda i kokos och det smälta smöret. I med lite vaniljpulver, citronskal och saft. Låt stå ett tag. Forma smeten till toppar och ställ ut på en ugnsplåt med bakplåtspapper, grädda i ugnen ca 10-15 minuter. Börjar toppen på kokostopparna bli lite för mörk, lägg över ett bakplåtspapper de sista minuterna.

Smält chokladen och doppa de färdiggräddade kokostopparna i. Låt stå i kylen!
Jag fick till 14 stycken toppar av min smet. Det räckte gott och väl till storlek, dom var väldigt mättande :)


Under 20 kolhydrater

Jessica undrade hur mina matdagar kan se ut, för att hamna under 20 kolhydrater (som man borde ligga på/under om man vill viktminska - men man ska ha i åtanke att detta varierar från person till person! Jag har mestadels nog legat på 30 kollisar / dag och ändå minskat mycket i vikt!)

Det är svårt att ligga under 20, tycker jag! För det mesta hamnar jag på 25-30 kolhydrater - det vill säga de dagar då jag inte fastar (hoppar frukosten och bara äter lunch och middag!).

Med frukost, lunch och middag brukar jag hamna på någonstans mellan 10-20 kolhydrater! Och så här kan en dag se ut:

 

När jag inte fastar (då kommer jag ju absolut väldigt lågt i kolhydrasintag!) så ser mina frukostar ut så här. 2 ägg, 1-2 fröknäcken, liiite kaviar och smör. 1/2dl turkisk yoghurt utblandat med 1/2dl grädde (eller bara 1 dl rysk yoghurt! Varför jag blandar ut den turkiska med grädde är för att det blir mindre kollisar, och mer mättande = jag behöver äta mindre av det!), jag toppar yoghurten med 1/2 dl hallon, lite pumpakärnor (ca 10g), LCHFklubbens kokoschips (ca 10g), och lite sötströ.

Enligt min app "Shape Up", där man fyller i det man äter, och den räknar ut hur mycket man får i sig av saker - så ger en sådan frukost ca 5-6 kolhydrater.

 

Lunch och middag då? Haha, mina favoritmåltider överlag ligger på 5-8 kolhydrater per portion. Suveränt, eller hur?! För det mesta blir lunchen gårdagens rester från middagen.

Pannkakor: (två stycken, med smör och sötströ som tillbehör): 5 kollisar

Tacos: med måttliga mängder av allt, haha. Till min tacos har jag köttfärs, stekt gul lök, lite röd lök, paprika, gurka, cheddardipp, creme fraiche blandat med lite tacosås och massa jalapeno: ca7 kollisar

Grillad kyckling: Bästa lunchen! Två kycklingklubbor med skinnet på (såklart!) = Inga kollisar ALLS, men gu' så mättande! Vill man ha mer till så brukar jag steka lite halloumi (100g) och hej så är vi uppe i 2 ynka kollisar.

Hamburgare: Antingen på kyckling- eller vanlig färs, med några skivor bacon, cheddarost, röd lök, gurka/paprika, cheddardipp och/eller hamburgerdressing på creme fraiche, cayennepeppar och lite lite chilisås: 6 kollisar

Pizza: Gör egen, eller köp LCHFklubbens pizzamix. Jag har passerade tomater, massa mozzarella på min pizza. Toppar med ruccola, lufttorkad skinka och massa bea! 6 kolhydrater per portion (om man delar pizzan i 4 = stoooora bitar! :))

Kött/kyckling med bearnaise och grönt: Enkelt, gott och mättande! Jag gör min egen bearnaise (3 äggulor, 150g smält smör, lite vinäger, vitpeppar, dragon och persilja - ner i bunke och mixa tjock med stavmixer) 4-6 kollisar

Tandorilax med myntayoghurt (56Kilo's recept): 150g lax marinerad i tandorikrydda+lite yoghurt, serveras med ca 1dl yoghurt smaksatt med mynta och lite vitlök.

Vit sparrissoppa med knaprig lufftorkad skinka:  Recept finns i Katrin Z's nya bok, fast med grön sparris! En portion =  ca 5 kollisar!

Tacopaj med guacamole:
Som smakar som allra bäst kall, dagen efter! Mums! 6-7 kollisar per portion!

Så. Såhär brukar mina dagar se ut. Det ligger ju på gränsen med vad en som vitktminskar precis ska äta för mängd kollisar, men det blir fortfarande bara 20/mindre än 20 kolhydrater per dag. Sen är appen som jag lägger in allt i kanske inte den mest trovärdiga - kolhydratsantalet kan nog vara både mer och mindre, och man får ta detta med en nypa salt. Ät tills du blir mätt, och mycket fett så blir det bra.

Och visst är det lyx att få äta så mycket gott och ändå viktminska?! Fantastiskt!


BOOOOM!

 

Det var egentligen en planerad vilodag idag... Blev uttråkad och snörde på mig skorna för en PW på 30 minuter uppför Frösöberget... Som efter 10 minuter övergick till löpning. Och där satt den, hörrni.

För det första - 15 minuter / 1,95km löpning i konstant uppförsbacke - jag var nästintill död efter 15 minuter! Tänkte att "nu PWar jag nerför berget och hem". Men ändrade mig snabbt, för va fan - har jag sprungit 1,95 km i uppförsbacke så kan jag ta mig fan springa ner också, haha - det blir ju som en barnlek! Sagt och gjort. 20 minuter / 2,93km löpning nerför och hemåt.

Vet ni? Det blir ju nästan-nästan-nästan 5 kilometer?! 4,88 kilometer löpning på 35 minuter. Jag är så galet stolt över mig själv!!! LCHF-loppet kommer att bli en piece of cake ;) ...Eller?

 

 


Semesterfrukost

 

Nu när det är semester, ledigt och många långa sovmorgnar så är det riktigt härligt med frukost. Med jobb och tidiga dagar så är jag aldrig riktigt hungrig, vilket gör att det passar ypperligt med periodisk fasta då.

MEN inte nu, så klart. Nu frossar jag i frukost. Sitter länge, tuggar varje tugga noga, äter saaakta och njuter.

Mina frukostar ser likadan ut varje dag just nu, men med små undantag.
Alltid 1/2 dl turkisk yoghurt väl utblandat med 1/2 dl grädde, 1/2 dl tinade hallon, toppat med LCHFklubbens kokoschips, pumpakärnor och sötströ.

Till det 1 eller 2 ägg på fröknäcke med smör, kaviar och salt. MUMS! Idag fick fröknäcke med Rökt kalkokost göra resten sällskap på frukosten. UNDERBART!

Det är dessutom riktigt skönt. Jag har hittat en bra balans i min LCHFkost, där jag de senaste veckorna faktiskt har lyckats ligga under 20 kollisar per dag. Suveränt är också att mina frukostar ligger på 5 kollisar. Helt ok för att vara "så mycket"!


Sommarglömska

Hej på er! Sommaren och dess värme tar knäcken på mig. Haha, jag har glömt att skriva något på två dagar! Fy skäms på mig. Jag hade i och för sig fullt upp igår och vips så var klockan efter 24 och dags att sova...

Så här har i alla fall mina två senaste dagar sett ut:

 
Och jag i lördags, i bilen på väg till min hemby Strömsund!

 

Vi bodde över hos min moster Marion, och fick äta detta till lunch på söndagen :) Jag hade med mig avokado och kesella som jag bytte ut potatisen mot!  Tur att det är så enkelt ändå! Middagen när vi kom på lördagen spårade lite för mig, haha:

Det bjöds på en FRUKTANSVÄRT god och fantastisk rabarberpaj med smuldeg gjord på bland annat kokos. Jag dog när jag tog första tuggan. Jag kunde verkligen inte stå emot. Tre portioner paj blev det ;) Med mage som en ballong som följd, haha. Men jävlar vad det var värt det! Har aldrig ätit nått så gott i hela mitt liv!

 

Och hej hopp så här såg det ut på min tallrik igårkväll efter en hektiskt dag med byte av stav i kinden (höll på i över en timme, fick panik, hittade inte hålet osv osv slutade med att jag köttade sönder hela kinden, känns det som... Staven funkade inte visade det sig, och jag ska genomlida allt idag igen när jag fått mina riktiga stavar... Vill man vara fin så...)

 

Och som måndagslyx kalasades det på denna! Vad fantastiskt med glass med 0,5 kollisar per 100g?! Den var god. Lite mycket stevia kanske, men gräddig och härlig! :) Denna kommer att köpas hem fler gånger!

Så. Det var dom missade dagarna. Nu ska jag skärpa mig! Jag har lite semester nu, trotts att det trillar in lite uppdrag ändå. Vi får se hur länge jag kan hålla mig från att börja rita på de nya uppdragen, haha!





RSS 2.0