Lax med limeaioli och smörstekt sparris

 

Haha, det verkar inte som att jag gör annat än att äta, fota och blogga om det  Men klart man vill visa hur mycket LCHF-gott det finns att äta! Jag hoppas det är okej att ni får stå ut med många inlägg om mat än så länge! Så fort foten blir bra kommer det bli mer träningssnack!

Idag blev det i alla fall lax med smörstekt sparris, ruccolasallad och en limeaioli!

Laxen toppade jag med salt & peppar, philadelphiaost och lite soltorkade tomater, in i ugnen på 200 grader i 20 minuter!

Limeaiolin gör man så här:

1 ägg
2dl neutral rapsolja (tex.)
1/2msk dijonsenap
1msk saft från en lime
1tsk rivet skal från en lime
salt & peppar

Lägg allt i en hög tillbringare eller liknande, och sätt ner en stavmixern till botten. Kör tills att allt går ihop till en krämig sås!

Enkelt och väldigt väldigt god middag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0