Pasta med parma, soltorkade tomater & fetaostcréme


Dagens middag blev denna, snabbt, enkelt och så gott! :) Receptet är hämtat från 56kilo!
Pastan:
4 ägg
125g philadelphiaost
0,5dl fiberhusk
Fetaostcrémen:
1dl rysk yoghurt eller creme fraiche
ca 75g fetaost
riven vitlök
salt + peppar
Övrigt:
Olivolja
Salt
Ruccola
4 soltorkade tomater
6-8 småtomater
parmaskinka
riven parmesanost
Vispa äggen pösigt och vispa sen i resten. Låt stå och svälla ca 10 minuter, och tryck ut tunnt på 1 (eventuellt 1 och ett halvt!) bakplåtspapper. Blöt fingrarna emmellanåt då smeten är kletig och ganska svårjobbad annars!
Sen skjuts in i ugnen på 150 grader i ca. 10-15 minuter! Skär sen smala remsor av allt och låt stå!
Gör fetaostcremen genom att bara röra ihop allt!
Sen skjuts in i ugnen på 150 grader i ca. 10-15 minuter! Skär sen smala remsor av allt och låt stå!
Gör fetaostcremen genom att bara röra ihop allt!
Lägg sedan upp pasta på tallriken (man behöver inte så mycket - det är väldigt mättande!!!), ringla lite olivolja över och sprinkla på lite salt! Lägg på en näve ruccola och toppa sen med parma, hackade soltorkade tomater och skivade minitomater! Klicka på fetaostcréme och riv sen över parmesanost!
Kommentarer
Postat av: Sofie
Ser jättegott ut :)
Svar:
Sofie Marklund
Postat av: Annika
Haha gud, jag skulle skriva ut det här receptet men på något sätt måste jag gjort fel för nu sitter jag med 24 A4 ark från din blogg. Då har man lite läsning att se fram emot :D
Svar:
Sofie Marklund
Trackback