Pasta med parma, soltorkade tomater & fetaostcréme

 
 
Dagens middag blev denna, snabbt, enkelt och så gott! :) Receptet är hämtat från 56kilo!
 
Pastan:
4 ägg
125g philadelphiaost
0,5dl fiberhusk
 
Fetaostcrémen:
1dl rysk yoghurt eller creme fraiche
ca 75g fetaost
riven vitlök
salt + peppar
 
Övrigt:
Olivolja
Salt
Ruccola
4 soltorkade tomater
6-8 småtomater
parmaskinka
riven parmesanost
 
Vispa äggen pösigt och vispa sen i resten. Låt stå och svälla ca 10 minuter, och tryck ut tunnt på 1 (eventuellt 1 och ett halvt!) bakplåtspapper. Blöt fingrarna emmellanåt då smeten är kletig och ganska svårjobbad annars!
Sen skjuts in i ugnen på 150 grader i ca. 10-15 minuter! Skär sen smala remsor av allt och låt stå!

Gör fetaostcremen genom att bara röra ihop allt!
 
Lägg sedan upp pasta på tallriken (man behöver inte så mycket - det är väldigt mättande!!!), ringla lite olivolja över och sprinkla på lite salt! Lägg på en näve ruccola och toppa sen med parma, hackade soltorkade tomater och skivade minitomater! Klicka på fetaostcréme och riv sen över parmesanost!
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ser jättegott ut :)

Svar: Det var det också! :) Testa!
Sofie Marklund

2013-03-20 @ 21:42:35
URL: http://leijonberg.blogg.se
Postat av: Annika

Haha gud, jag skulle skriva ut det här receptet men på något sätt måste jag gjort fel för nu sitter jag med 24 A4 ark från din blogg. Då har man lite läsning att se fram emot :D

Svar: Haha NEJ! Gud! Det man kan göra är istället att klicka på den lilla, lilla länken under inlägget du vill skriva ut som heter "permalink"! Då kommer man till endast det önskade inlägget och kan nog skriva ut bara det! Skrev du ut direkt från förstasidan på bloggen kan jag tänka mig att allt kommer med! Haha, vad tråkigt, men som sagt - du får ju lite att läsa :D
Kul att du ska testa på receptet i alla fall!
Sofie Marklund

2013-03-24 @ 14:21:33
URL: http://springfatass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0