Kyckling, bacon och champinjonfylld basilikarulle

 


Idag blev det ett hittepå-recept till middag!
Det blev gott!

4 ägg
färsk basilika efter smak
125g philadelphiaost
1/2dl fiberhusk
En halv grillad kyckling
ca 10 champinjoner
Ett paket bacon (vi äter närproducerat från Ramsele!)
en halv röd lök
1 burk Creme fraiche gourmet med smak av karljohan, timjan och citron
rivet skal av en citron
salt och peppar

Sätt ugnen på 150 grader och vispa äggen luftigt. Hacka färsk basilika och he ner i äggen - ta fram mixerstaven och mixa tills att det får en fin grön färg! Häll i philadelphian och fiberhusket - vispa ihop och låt stå i ca 10 minuter. Bred ut på ett ark bakplåtspapper - det ska täcka hela! In i ugnen i ca 15 minuter. Ta ut och låt stå.

Riv kycklingen i små bitar, skiva och stek champinjonerna. Stek baconet knaprigt och låt sedan vila på papper. Hacka rödlöken. Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda ihop. Blanda i creme fraichen och citronskal. Smaka av med salt och peppar!

Lägg röran efter kanten på "pastaarket" (på långsidan!), och rulla sedan ihop till en lång rulle. Servera direkt eller låt vila i kylen ett tag :) Det blir mycket mat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0