I min matlåda: Blomkålsbiffar med parmesan

Det händer inte allt för ofta att jag äter vegetariskt, men nån gång ibland händer det! Receptet kommer från bakervsrunner på instagram!
Gör så här:
ca 10 dl riven blomkål
ca 150g parmesanost
2 vitlöksklyftor
6 msk kokosnötmjöl
1 msk fiberhusk
1 kruka färsk finhackad persilja
0,5 dl grädde
2 ägg
salt och peppar
Koka blomkålen i ca 40-50 sekunder, skölj i kallt vatten och pressa ur så mycket vatten som möjligt. Blanda osten, vitlöken, mjölet, husken och persiljan i en skål - blanda sen ner blomkålen, äggen och grädden. Knåda ihop väl, och smaka av med salt och peppar.
Forma till biffar i önskas storkej och stek på medelhög värme tills att dom fått en fin, gyllengul färg!
Kommentarer
Trackback