I min matlåda: Paj med fetaost och tomater

JAG DÖR VAD GOTT! Paj med fetaost och tomater. Mums! I min matlåda kommande vecka, vill jag lova! Och pajdegen. Ja den är helt fantastisk!
Gör så här:
Pajskal:
50g smör
3dl mandelmjöl
0,5dl sesammjöl (eller mixa 0,5dl sesamfrön till ett mjöl!)
1msk fiberhusk
0,5tsk salt
1 ägg
Fyllning:
2 paket fetaost
ca 1 1/2 låda små tomater, delade i hälften
Stanning:
2dl grädde
2dl creme fraiche
4ägg
riven ost
Börja med pajdegen – blanda alla ingredienser och tryck ut i en pajform (min var en springform på ca 23cm), och nagga. Låt stå i kylen ca 30 minuter.
Sätt på ugnen på 175 grader och grädda skalet i ca 8-10minuter. När skalet är klart, ta ut det och höj värmen på ugnen till 200 grader!
Dela tomaterna och skär fetaosten i kuber, lägg i pajskalet. Blanda sedan äggstanningen – vispa ihop grädde, creme fraiche, ägg, salt & peppar. Häll stanningen i pajskalet, och toppa sedan med massa massa ost!
Grädda i ugnen i ca 40-45 minuter!