Chilitorsk i ugn med lättstekta grönsaker

Ingredienser:
800gr fryst torskfilé
3 röd paprika
2 scharlottenlök
3 krm Chilipulver
1 ½ dl Chilisås
1 chilifrukt
3 dl Creme Fraiche
2 dl Grädde
Riven ost
Gör så här:
Dela fisken i skivor (innan den är helt tinad) och lägg dem i en ugnsfast form. Krydda med salt och vitpeppar. Ställ in i ugnen på 200grader
Gör under tiden såsen:
Finhacka lök och paprika. Fräs mjukt i smör i en kastrull. Tillsätt chilipulver och chilisås och blanda väl. Hacka chilifrukten och he i. Tillsätt Creme Fraiche och grädde, låt puttra en stund. Ta ut fisken och häll över såsen och ställ tillbaka i ugnen i ca 20 min eller tills fisken är färdig.
Servera med mjukstekta grönsaker tex. Broccoli, Zuccini, Paprika, Purjolök.
Kommentarer
Trackback