Ugnsbakad lax i hummersås

 
 
Mums! Ugnsbakad lax i hummersås!

Gör så här (för 4 portioner):
4 bitar lax
3msk Hummerfond
1dl vatten
1,5dl creme fraiche
3dl grädde
3tsk dijonsenap
röd stenbitsrom
finklippt dill
peppar
broccoli + blomkål
 
1. Sätt ugnen på 200ºC.
2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull.
3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.
4. Strö dill och rom över laxen.
5: Koka broccoli och blomkål och servera till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0