Kycklingköttbullar med lingon och gräddsås

Gör så här, för fyra portioner (ca 5g kollisar per portion):
Köttbullar:
500g kycklingfärs
1 gul lök
1msk tomatpuré
1msk dijonsenap
1tsk soja
Smör
Gräddsås:
2 msk smör
2tsk pofiber
ca 1msk kycklingfond eller motsvarande mängd köttbuljong
Lite soja för färg
3dl grädde
0,5dl créme fraiche
Sätt ugnen på 225 grader. Hacka och stek den gula löken, blanda med färsen och resten av ingredienserna. Rulla till bullar och lägg i en långpanna med lite smörklickar i. In i ugnen ca 25 minuter! Se till att röra om i dom lite emellanåt så att dom får färg runtom!
Gör gräddsåsen: Smält smöret i en kastrull, ta av från plattan och rör ner pofibret. Ställ tillbaks kastrullen och låt puttra ett litet tag. Tillsätt fonden, sojan och låt puttra mer. Tillsätt grädden samt creme fraichen och låt koka ett tag, tills att såsen blir tjockare.
Åh, detta måste jag testa! Lät suveränt gott! :-D