OSTPUFFAR!

 
 
MMMMMM! Kanske världens bästa LCHF-snack! Knapriga ostpuffar gjorda på brieost :) Det verkar bara fungera med den guldiga, trekantiga Presidéntbrien. Skär brien i mindre bitar och lägg antigen på bakplåtspapper på en tallrik, eller i små knäckformar. Ställ in i micron på högsta effekt i ca 2,5-3 minuter. De ska vara gyllenbruna / börja bli lite mörkare i färgen, då är dom perfekta! Det går också att krydda dom efter halva tiden i micron :)

Testa! Det är fantastiskt gott! 

Kommentarer
Postat av: Millan

Hej, vet att du inte skrev om shiratakinudlar från lchf i detta inlägg, men jag undrar hur du förvarar dem? Menar, alla rullar använder man inte direkt, eller? Går det att frysa matlådor med dem utan att de blir sega sedan?

Svar: Hej! En förpackning brukar vara på 200g, varav en portion är 100g så jag brukar ofta anävnda allt på en gång. Äter jag inte upp allt så blandar jag det med maten som blivit över (om det tex. är köttfärssås), och förvarar till dagen efter i matlåda i kylen.
Ibland brukar jag lägga hälften av nudlarna direkt i en matlåda och förvara i kylen och använda senare.
Jag har testat att frysa nudlarna tillsammans med köttfärssås, men det ska man inte göra! Nudlarna tappar all vätska, blir sega och skrumpna så det kan man inte göra :)
Sofie Marklund

2015-06-28 @ 12:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0