Spinning och god mat

 
 
Åhh detta satt bra efter ett 55min spinningpass! Mitt första spinningpass på flera månader faktiskt. Det kändes bra, var kämpigt och jobbigt - precis som det ska vara ;) Ska se till att peta in minst 2 spinningpass i veckan nu under sommaren.
 
Väl hemma så fick jag i alla fall avnjuta en väldigt god middag! Majskycklingfilé i ugn kryddad med bland annat kanel och sambal oelek, "cous cous" gjord på riven blomkål som var kryddad med kanel, spiskummin och nejlika (annorlunda men såå gott!). Till det en sås på creme fraiche blandad med skyn från kycklingen. Detta ska göras fler gånger! Och vill ni själv testa på så finns recepetet i Jills fina bok "Jills mat efter säsong" - spring och köp, härliga recept och en väldigt snygg bok :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0